Florin Salam, LA AUDIERI. Manelistul s-a aflat pentru prima data in fata judecatorilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:50

Ce le-o fi cantat judecatorilor Florin Salam despre faptele lui Nutu Camataru?

Cert este ca la iesirea de la audieri era vesel di cu chef de petrecere. Asa ca au curs fara numar manelele pe treptele Tribunalului. Si pentru dusmani si pentru judecatori! Cum poate sa se exprime mai bine un artist daca nu prinmversurile unei melodii? Un adevarat recital a sustinut Florin Salam dupa ce a iesit din sala de judecata! Prima experienta la Tribunal! Manelistul s-a imbracat intr-un costum la moda, tintuit cu pitre Swarowski.


Greu, intr-adevar! Salam a trebuit sa le povesteasca judecatorilor despre un incident petrecut in 2010 in care fiul lui Nutu Camataru ar fi injunghiat un bodyguard. Cantaretul si Adi Minune au fost martori cheie, deoarece se aflau in localul unde s-a petrecut fapta. Procurorii i-au audiat atunci in 2010 si au decis sa inceapa urmarirea penala impotriva lor, deoarece ar fi ascuns adevarul.

Asa ca marturia de astazi a fost una destul de scurta.
Florin Salam a spus ca se afla sub influenta licorilor lui Bachus, asa ca mare lucru nu-si mai aminteste. Situatia este cu atat mai dificila pentru Florin Salam, cu cat este vorba despre fiul celui care l-a ajutat cel mai mult in viata, Nutu Camataru. Totusi, o eventuala condamnare nu-l sperie pe cantaret. Din contra! Ca sa fie sigur ca nimeni nu indrazneste sa-i atace libertatea, Florin Salam ii ameninta cu manelizarea!