Florin Salam, reacție dură dupa ce s-a scris în presă că ar fi murit: "Dragilor, nu am murit! Voi fi scurt si la obiect!" Mesajul și mai tranșant al fiicei lui, Betty

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 mai 2023, 00:00

Manelistul a fost nevoit sa dezminta stirea conform careia ar fi murit dupa ce in presa au aparut mai multe stiri despre trecerea lui in nefiinta.

Florin Salam a postat pe Facebook in urma cu cateva minute un mesaj transant menit sa dezminta faptul ca nu a trecut in neffinta asa cum au spus mai multe titluri din presa din Romania. Manelistul a spus raspicat ca: "Dragilor, voi fi scurt si la obiect. Nu, nu am murit. Iar din pacate aceasta informatie reprezinta o palma dura asupra credibilitatii presei din Romania. Ne vom revedea curand la concerte."

Citeste si: Ultimă oră! Florin Salam ar fi internat și trecut pe oxigen! Primele declarații ale Roxanei Dobre

Florin Salam, prima reactie dupa ce s-a scris in presa ca ar fi murit

Și Betty Salam, fiica celebrului manelist a postat pe contul ei de Instagram câteva mesaje la fel de tranșante cu privire la știrile care au apărut în urma cu puțin timp despre tatăl ei: "Cel care a scris acel material, ești un nimic.

Cum poți să scrii așa ceva să duci lumea în eroare și să îi bagi în panica. Te sfătuiesc să iți dai demisia. Cum poți să scrii un mare fake de știre, omule? Ceea ce ai scris tu de tatăl meu, sper să nu atragi tu.

Mesajul lui Betty Salam: "Nu am cuvinte, vă spun sincer"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Oameni buni, după cum bine vedeți, eu sunt acasă. Abia m-am trezit și m-am trezit foarte zăpăcită. Vă rog din suflet să încetați cu asemenea postări pe Facebook și pe Instagram, nici nu am cuvinte. Da-ți demisia, nu ai ce să cauți în industria ta acolo. Nu am cuvinte, vă spun sincer. Fiecare om trece prin momente proaste. Tatăl meu este un om prea muncit. Eu am rămas doar cu tatăl meu și se gândește doar la copiii lui," a

încheiat postarea de pe Instagram fiica manelistului.

 

Florin Salam ar fi ajuns, de urgență, în noaptea de miercuri spre joi, la spital, după ce a fost confirmat pozitiv cu virusul COVID-19. Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, ar fi venit alături de manelist spital și le-a spus medicilor că i s-a făcut rău, după ce s-a plâns că nu poate respira, lucru care s-a agravat în noaptea de miercuri. La

spital, Florin Salam a făcut testul COVID-19, al cărui rezultat a fost, din nefericire, pozitiv. Cântărețul ar fi continuat să aibă probleme cu respirația, motiv pentru care medicii ar fi decis să-l treacă pe oxigen.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?