Florin Salam nu a venit să-și vadă nepotul nou-născut! Motivul îngrijorător pentru care artistul nu și-a vizitat nora și cel de al treilea nepot

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 iun 2024, 11:46

Florin Salam este bunic pentru a treia oară

Sursa: Facebook Florin Salam; Faceboo Dani Stoian

Florin Salam este în culmea fericirii după ce a devenit bunic pentru a treia oară. Nora sa, Mihaela, a adus pe lume un băiețel sănătos.

Nepotul lui Florin Salam s-a născut miercuri, pe 19 iunie, în jurul orei 10:00. Mihaela a născut prin cezariană, conform sfaturilor medicilor, iar atât ea, cât și nou-născutul sunt în stare bună. Bebelușul a primit nota 10 din partea doctorilor, la naștere.

Al treilea nepot al lui Florin Salam a adus o mare bucurie în familie

Vestea nașterii celui de al treilea nepot al manelistului a fost împărtășită cu entuziasm pe rețelele sociale, unde a fost postată și o fotografie cu nou-născutul.

Este o mare sărbătoare în familia lui Florin Salam, după ce Mihaela a născut pentru a doua oară și a adus un nou membru în familia artistului. Mihaela și Dani Stoian, fiul artistului, sunt extrem de bucuroși și așteptau cu nerăbdare să-și țină băiețelul în brațe, după luni întregi de așteptare.

Citește și: Cum se apără Florin Salam, după ce i s-au adus noi acuzații de înșelăciune. Cântărețul a ajuns, din nou, în fața polițiștilor: „Cineva a vrut să-mi însceneze”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Dani Stoian și Mihaela sunt împreună de patru ani și radiază de fericire. Venirea pe lume a celui de-al doilea copil a fost un moment mult așteptat, iar emoțiile au fost pe măsură. Fiul lor, Edan, a devenit frate mai mare și urmează să-și cunoască micuțul frățior. 

De ce nu a putut Florin Salam să-și viziteze nora și nepotul, după naștere

Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit civil în mai 2023, într-o ceremonie restrânsă, doar cu familia și prietenii apropiați, așa cum și-au dorit.

Cu toate acestea, la eveniment nu au putut participa Florin Salam și partenera lui de viață, Roxana Dobre. Acum, Dani Stoian și Mihaela plănuiesc să organizeze cununia religioasă și botezul celui de-al doilea copil în aceeași zi. 

De asemenea, potrivit Cancan, Florin Salam nu a avut încă ocazia să-și întâlnească în persoană cel de al treilea nepoțel, dar a reușit să îl vadă prin videocall cu fiul său.

Manelistul este extrem de fericit să fie din nou bunic, deoarece familia este foarte importantă pentru el.

Citește și: Florin Salam a fost internat la spital, din cauza unor „probleme de sănătate grave” Artistul trebuia să cânte la o nuntă, dar nu s-a mai prezentat

În urmă cu o săptămână, cântărețul a fost internat în spitalul din Târgu-Jiu, după ce s-a simțit rău.

Avocata sa, Beatrice Comăniceanu, a explicat că acesta a rămas internat pentru a primi tratament și îngrijiri medicale, întrucât starea în care se află la momentul actual trebuie să fie monitorizată îndeaproape de personalul medical specializat. Conform avocatei, Florin Salam urmează să fie supus unui control medical riguros luni, din cauza problemelor cardiace pe care le are.