Florin Salam: "Nu as putea sa o inlocuiesc pe sotia mea" Marturisiri SOCANTE!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:26

Florin Salam a fost in platoul emisiunii "CanCan TV" si vorbit despre femeile din viata lui si a vorbit despre femeile din viata lui si cat de pregatit este sa cunoasca o alta femeie, decat sotia lui.

"Am devenit un smecheras, cu toate ca simteam ca eu eram mai dorit decat ceilalti, dar totusi nu aveam tupeul sa spun ceea ce simt. Cea mai mare fericire este ca am castigat in viata pentru ceea ce sunt si nu trebuie sa ma prefac. Sunt mandru de ceea ce sunt, eu incerc sa nu deranjez pe nimeni. La cat de multe fane am crede-ma ca nu am avut cum sa vorbesc nici macar cu 10.

N-am schimbat decat cateva vorbe cu ele", a povestit Florin Salam.

 

Acesta a spus cu lacrimi in ochi ca-i lipseste sotia, ea este foarte greu de inlocuit si nu as putea sa o inlocuiesca.  "Fericit sunt in fiecare zi pentru ca eu n-as avea de ce sa fiu nefericit, am copii frumos, am o familie care ma intelege, am cei mai multi fani din Romania.

Copiii mei sunt atat de bine pregatiti incat stiu si imi inteleg meseria", a spus manelistul. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Intrebat daca s-a pocait acesta a povestit cum a fost la nunta de pocaiti desi nu exista piese in repertoriul meu, care vorbesc despre Dumnezeu si

despre familie.  "La o fata conteaza sufletul si respectul, eu vreau totul sau nimic', a punctat in final Florin.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.