Florin Salam nu scapă de acuzații! Artistul este implicat într-un nou scandal: „Poate le-am dat banii înapoi de două ori”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 feb 2024, 10:29

Florin Salam nu scapă de acuzații! Artistul este implicat într-un nou scandal: „Poate le-am dat banii înapoi de două ori”

Sursa: Florin Salam Facebook

Florin Salam nu scapă de scandal. Manelistul este acuzat de un mire de faptul că ar fi luat banii pentru a cânta la nunta sa, însă nu s-a mai prezentat. Ce riscă acum Florin Salam?

„Salut, prietenii mei! Al vostru Florin Salam vă anunță că în data de 29 august 2020 sunt la nunta lui Laurențiu și Mary, este și regele meu Neluță Neagu, eu sunt cu formația, vă așteptăm să vă distrați, cum știm noi mai bine să vă distrăm! Doamne ajută!”, anunța Florin Salam pe TikTok.

Însă mirii care trebuiau să se bucure de prestația artistului au fost lăsați cu ochii în soare.

Florin Salam riscă până la 3 ani de închisoare

Mirele îl acuză pe interpretul de manele de faptul că ar fi luat banii fără ezitare, însă a uitat să mai ajungă la petrecere.

Citește și: Roxana Dobre, despre Florin Salam: „Îi place să stea cu mai multe”. Este geloasă soția manelistului?

Am venit acasă cu soția după 16 ani de muncă, în ultimii 2 ani am planificat să facem nuntă.

Am vrut mai mult să facem o surpriză soției. Au fost trei tranșe în care i s-au dat 5.500 de euro! Prestația lui vocală era de două ore
. Am ținut legătura cu ei până în ziua evenimentului! Până la 10.30-11, adică până la ora 22.00-23.00 am ținut legătura cu ei, au închis telefonul și aia a fost! Nu se poate așa ceva! 5.500 euro, cum spune el pe rețelele de socializare, pentru el e un șpriț! Pentru noi sunt bani! Că noi am muncit ”,
a declarat mirele.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă cele spuse se dovedesc a fi adevărate, Florin Salam riscă până la 3 ani de închisoare.

Cum răspunde Florin Salam acuzațiilor

Artistul neagră orice acuzație, venind și cu argumente. Acesta susține că în acea perioadă nu cânta, deoarece nu se simțea bine.

Citește și: „Avem noi grijă de domnișoara pentru defăimarea soțului meu” Roxana Dobre, primele declarații după ce soțul ei a fost acuzat de agresiune asupra unei tinere

Eu 2-3 ani de zile nu am cântat! Nu m-am simțit bine nici cu vocea, nu am fost bine nici psihic! Am fost și cu sănătatea! Când oamenii au făcut nunta, știe că eu eram pe la spital? Știe cum mă simțeam eu și ce s-a întâmplat cu fratele meu atunci? Eu în perioada aia am fost pe la spital! Puteai să îmi dai și un milion de euro, poate mie nu îmi mai ardea, nu puteam să mă ridic din pat, nu eram apt să cânt! Ce Doamne iartă-mă?! Poate le-am dat banii înapoi de două ori,

cum am făcut cu mulți!”, a declarat Florin Salam.