Florin Salam părăsește România: ”Plec în străinătate”. Declarații uluitoare făcute de manelist, direct din aeroport

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 17 ian 2024, 12:16

Florin Salam a anunțat că pleacă din țară

Sursa: Captură Kanal D

Celebrul interpret de manele, Florin Salam, a fost acuzat că, la data de 1 ianuarie 2024, ar fi agresat o tânără de 23 de ani într-o cameră de hotel din București. La scurt timp după audieri, manelistul a anunțat că părărește România.

Florin Salam a început noul an cu stângul. Manelistul este cercetat de lovire și alte violențe, după ce ar fi agresat o tânără, într-o cameră de hotel din Sectorul 1 al Capitalei, în prima zi a anului. După câteva ore de la audieri, Florin Salam a anunțat că va pleca din România pentru câteva zile. Care este motivul?

Manelistul Florin Salam a anunțat că părăsește România

Într-un live făcut pe contul său de TikTok, ”regele manelelor” a anunțat că va fi plecat din țară pentru câteva zile. Cu o atitudine relaxată, Florin Salam a răspuns întrebărilor curioșilor și-și dorește ca adevărul să iasă la suprafață.

Citește și: „Aici e o înscenare” Primele declarații ale lui Florin Salam, după ce a fost acuzat că ar fi agresat o tânără de 23 de ani într-o cameră de hotel din București

După ce a declarat că totul este doar o înscenare, manelistul susține că lasă totul în mâna autorităților și speră ca acestea să facă dreptate în cazul său. Florin Salam a spulberat misterul și a dezvăluit motivul pentru care va fi plecat din țară în perioada următoare. Potrivit spuselor sale, manelistul va fi naș, iar nunta va avea loc în afara României.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

”Plec în străinătate 3-4 zile. Sunt și eu naș într-o săptămână, poate te faci bine și vii după noi”, a spus Florin Salam, în timpul unui live  pe contul său de TikTok.

Florin Salam susține că totul este o înscenare

Manelistul și apropiații săi au susținut că totul este doar o înscenare și speră că autoritățile vor face dreptate în cazul său.

Florin Salam nu vrea să ofere mai multe detalii din anchetă, motiv pentru care a decis să plece din țară.

Florin Salam a ținut să mai clarifice un anumit aspect pentru fanii săi. Acesta a susținut că este un om plin de viață, dar că poate fi și serios atunci când situația o cere. Am așa starea mea și toată lumea zice că sunt beat, zice că sunt drogat.

Dar cum să fiu? Să fiu așa pe serios? Sunt momente în care trebuie să am altfel de atitudine, dar așa sunt eu agitat. Dacă nu ar mai fi oameni răi în jurul nostru...dar scăpăm ușor, ușor de ei. Îi va lua Dumnezeu”, ar mai fi spus manelistul în live-ul său.

Citește și: Mărturia fetei de 23 de ani pe care Florin Salam ar fi agresat-o în camera de hotel

Totul ar fi pornit de la declarațiile unei tinere în vârstă de 23 de ani, care ar fi fost agresată de către Florin Salam în camera unui hotel din Grand Hotel București. Aceasta ar fi fost surprinsă de comportamentul regretabil al celebrului artist și-l caracterizează ca fiind „un monstru”. Potrivit unor surse, tânăra de 23 de ani este cunoscută ca fiind damă de companie, iar acesta ar fi motivul pentru care se afla în compania manelistului în acel moment.