Florin Salam, prima apariție după ce s-a scris în presă că ar fi murit! „În două-trei zile pot să ajung acasă” Celebrul artist a pus capăt tuturor incertitudinilor

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 aug 2022, 13:00

Florin Salam a dovedit tuturor că starea lui de sănătate este din ce în ce mai bună, contrar zvonurilor apărute în presă.

La scurt timp după apariția în presă a unei informații eronate conform căreia ar fi murit, Florin Salam a decis să pună capăt tuturor acelor speculații și bănuieli nefondate în ceea ce privește starea lui de sănătate. În ciuda faptului că se află încă internat în spital sub tratament împotriva COVID-19, îndrăgitul artist a hotărât să publice un filmuleț în care să explice cu precizie cum se simte de fapt și totodată să pună capăt incertitudinilor și speculațiilor.

Florin Salam, prima apariție după ce s-a scris în presă că ar fi murit! „În două-trei zile pot să ajung acasă”

De curând, Florin Salam a fost internat într-un spital de boli infecțioase din București, după ce s-a infectat cu COVID-19 și a făcut o formă mai dificilă a bolii. Seară trecută a apărut în presă o informație eronată conform căreia celebrul artist ar fi decedat și s-a stârnit o mare panică în rândul rudelor și a fanilor săi.

La scurtă vreme, celebrul artist a ținut să le dovedească tuturor care este starea lui reală de sănătate și să pună punct definitiv tuturor zvonurilor false și nefondate apărute despre el. Îndrăgitul cântăreț a precizat că starea lui de sănătate a evoluat bine și a răspuns la tratamentul care i-a fost administrat în spital și că va mai rămâne doar câteva zile internat după care va merge acasă în sânul familiei sale.

Florin Salam și-a exprimat regretul pentru îngrijorarea prin care au trecut rudele sale și a anunțat pe toată lumea că se simte bine și că imediat ce se va recupera complet va reveni pe scenă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Florin Salam, reacție dură dupa ce s-a scris în presă că ar fi murit: "Dragilor, nu am murit! Voi fi scurt si la obiect!" Mesajul și mai tranșant al fiicei lui, Betty

„Am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă pentru că nu știu de sănătatea mea. Eu acum 3-4 zile am cântat într-un loc și vreau să luat în serios problema cu COVID-ul, că noi facem caterincă de situația asta și ferească Dumnezeu că nu știi cum poți să cazi, mai ales în meseria noastră.
Există persoane care stau cu grijă mea, le spun să stea liniștiți și în 2-3 zile o să ajung acasă.

Trebuia și azi să ajung acasă, dar au zis să mai stau puțin. Nu va îngrijorați, sunt bine, dar mi-a fost puțin rău, dar ceea ce urlă la televizoare și ce spun în presă nu-mi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Îmi cer scuze pentru cei care ați stat cu grijă pentru mine și cei care ași făcut problema asta așa de gravă, nu știu dacă ați câștigat ceva.
Îmi anunț familia că sunt ok și o să mi revin și o să merg și la cântările mele. Va rog frumos să stați liniștiți și îmi pare sau că s-a întâmplat treaba asta”
, a transmis Florin Salam, într-un filmuleț postat pe contul lui de Facebook, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Betty Salam a recunoscut: "A fost o perioadă când tata a fost supărat pe mine. Ceream oricui sfaturi numai lui nu!"

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?