Florin Salam, primele declarații după ce a lipsit de la concertul pe care trebuia să-l susțină cu fiica sa, Betty Stoian: "Vreau să-mi cer scuze la fata mea"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 29 mai 2023, 04:30

Florin Salam trebuia să susțină un concert alături de Betty Stoian, însă artistul nu a mai ajuns la eveniment.

Sâmbătă, 27 august, F lorin Salam trebuia să susțină un concert alături de fiica sa, însă, doar Betty Blue a cântat. În locul artistului și-a făcut apariția nimeni altul decât Tzancă Uraganu.  Astfel, cântărețul și-a cerut scuze public fiicei sale pentru că nu a fost alături de ea.

Citeste si: Betty spune cum se simte Florin Salam, după ce a fost ''declarat'' mort. Cei doi urmează să susțină un concert împreună

Florin Salam, primele declarații după ce a lipsit de la concertul pe care trebuia să-l susțină cu fiica sa, Betty Stoian

Florin Salam s-a simțit vinoat că nu a fost alături de fiica sa, astfel manelistul a ținut să facă un mesaj public pe rețelele sociale, unde și-a cerut scuze în fața lui Betty Vișănescu.

Mai mult, artistul i-a urat ”La mulți ani”, deoarece fiica sa a împlinit 22 de ani.

El a ținut să precizeze că s-a simțit foarte rău cu o zi înainte de concertul pe care îl avea programat.

Citeste si: Nora lui Florin Salam, primele declarații după ce în mediul online a apărut o știre falsă care anunța decesul celebrului artist! "Este într-o stare stabilă"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cântărețul a asigurat-o pe fiica sa că va recupera tot momentul și că vor urca pe scenă împreună în scurt timp.

”Vă salut oameni buni. Am și eu un anunț foarte important, simt nevoia să fac acest anunț pentru sufletul meu. Vreau să-mi cer scuze la fata mea, la Betty, vreau să-i spun din toată inima La mulți ani fata mea, să mă ierți că n-am putut să cânt ieri că mi-a fost cu o zi înainte foarte greu.

N-am putut să cânt, crede-mă că nu te minte tăticul tău. La mulți ani, voi recupera tot. Îți promit. Te iubesc, la mulți ani să fi sănătoasă fata mea și să mă înțelegi că tu ești baza mea. Te iubesc ”, a spus Florin Salam pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florin Salam (@florinsalam_official)

Citeste si: Florin Salam, reacție dură dupa ce s-a scris în presă că ar fi murit: "Dragilor, nu am murit! Voi fi scurt si la obiect!" Mesajul și mai tranșant al fiicei lui, Betty

De asemenea, Tzancă Uraganu a transmis că Florin Salam nu a putut ajunge la concert din cauza prolemelor de sănătate.

„Ţin să vă anunţ că am fost trimis aici de cumătrul meu Florin Salam. Ştiţi destul de bine toată lumea că a avut o problemă, o răceală, în urmă cu câteva zile. Nu şi-a revenit complet şi nu a putut ajunge în această seară, dar se va amâna concertul lui şi când va da Dumnezeu, în cel mai scurt timp, va fi prezent aici pentru  voi toţi.

Atât el, cât şi eu. Vom fi prezenţi pentru voi. Eu am venit aici, în această seară, tocmai pentru că nu a putut ajunge el. Aplauze pentru Florin Salam. N-au intrat zilele în sac şi va reveni curând. Mulţumim frumos”,  a anunțat Tzancă Uraganu. 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?