Florin Salam, primele declarații după ce s-a scris că Roxana Dobre a luat copii și a plecat la mama ei: „Nu ne mai despărțiți”

Autor: Diana Ghita

Ce s-a întâmplat între Florin Salam și Roxana Dobre

Sursa: Facebook Florin Salam; Instagram Roxana Dobre

În ultimele zile, internetul a fost inundat de zvonuri conform cărora Roxana Dobre ar fi plecat de acasă, cu tot cu copii, și l-ar fi părăsit pe Florin Salam.

Aceste speculații au stârnit numeroase reacții și comentarii din partea fanilor și a publicului larg. În fața acestor informații, Florin Salam și Roxana Dobre au decis să rupă tăcerea și să clarifice întreaga situație.

Ce declarații a făcut Florin Salam ce s-a scris că Roxana Dobre a luat copii și a plecat la mama ei 

Celebrul cântăreț de manele a ales să folosească rețelele sociale pentru a lămuri lucrurile.

Într-o transmisiune live pe TikTok, acesta s-a filmat în mașină, alături de soția lui și cele două fiice ale lor. În această apariție, cei doi parteneri au negat vehement zvonurile despre despărțire.

Florin Salam: „Nu ne mai despărțiți, lăsați-ne în pace! După ce că am eu atâta lume pe cap, trebuie să mă ocup bine de oameni. Stați liniștiți. Voi mă suparăți, iar mă faceți să înjur.

Mergem și noi la un restaurant frumos, mâncăm”.

Roxana Dobre: „Totul e ok. Vă mulțumim că stați cu grija noastră”.

Citește și: Florin Salam nu a venit să-și vadă nepotul nou-născut! Motivul îngrijorător pentru care artistul nu și-a vizitat nora și cel de al treilea nepot

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

În ce stadiu se află relația dintre Florin Salam și Roxana Dobre

În live-ul de pe TikTok Florin Salam și Roxana Dobre au subliniat că, în ciuda micilor certuri care apar între ei, familia lor rămâne unită și au ținut să dea, încă o dată, de înțeles că toate informațiile apărute în mediul online despre o posibilă separare sunt nefondate, întrucât femeia și copiii nu l-au părăsit pe artist, ci doar s-au dus în vizită la bunici.

„Ne mai ciondănim și noi acolo, în fiecare zi. Există zi să nu ne ciondănim? Cu copiii, gălăgie. Așa e când ai copii mulți. Te mai cerți. Ăla face gălăgie, ăla dărâmă o sticlă, ăla dărâmă un pahar. Noi vă iubim. Nu ne mai certăm cu voi, că n-are rost. Și eu și Roxana mea vă iubim.(...) Nu ne mai separați voi, că e cam greu.

(...) N-au voie copiii să mai meargă pe la bunici, că ne-am despărțit”,  au mai explicat Florin Salam și Roxana Dobre în timpul transmisiunii live.

Citește și: „Avem noi grijă de domnișoara pentru defăimarea soțului meu” Roxana Dobre, primele declarații după ce soțul ei a fost acuzat de agresiune asupra unei tinere

Această declarație a venit ca o ușurare pentru fanii cuplului, care erau îngrijorați de posibilitatea unei rupturi între cei doi.

Prin gestul lor, Florin Salam și soția lui au dorit să pună capăt speculațiilor și să demonstreze că familia lor este solidă, în ciuda provocărilor pe care le întâmpină în viața de zi cu zi.

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.