Florin Salam, reacție dură la adresa lui Jador: ”Eu nu am văzut lăutar cu mușchi” De la ce a pornit totul și ce replică i-a dat Jador ”Regelui”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 17 nov 2023, 00:22

Florin Salam ,reacție acidă la adresa lui Jador

Sursa: Instagram- Florin Salam_Official/Jador Adevărat

Război în lumea manelelor. Protagoniștii scandalului, Florin Salam și Jador, și-au aruncat replici acide unul la adresa celuilalt. De la ce a pornit totul?

Florin Salam și Jador și-ar fi aruncat replici dure din cauza unei piese. ”Regele distracției” ar fi fost nemulțumit de faptul că manelistul Jador ar fi interpretat necorespunzător una din piesele sale și fără să-i ceară acordul.

De la ce a pornit scandalul dintre Jador și Florin Salam

După discuțiile avute cu Liviu Puștiu, Florin Salam s-a implicat într-un nou schimb de replici.

După ce a auzit cum Jador îi interpretează piesele, artistul a avut o reacție uluitoare la adresa fostului concurent al emisiunii ”Puterea Dragostei”. Florin Salam l-a ironizat pe Jador într-un live pe contul său de TikTok, iar tânărul artist a reacționat.

Artistul Jador ar fi publicat un nou colaj pe contul său de YouTube, colaj ce conține și unele din piesele lui Florin Salam.

Manelistul susține că nu a fost căutat de Jador pentru a-i cere acordul să-i interpreteze melodiile, lucru ce l-a scos din minți pe Florin Salam.

Citește și: Florin Salam, dezvăluiri emoționante la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Câteodată, moartea e hotel de zece stele, nu ai cum să scapi atât de ușor”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Erau niște piese pe care le-am scos demult cu nașul Adrian, cred că știți ce vreau să spun și le cântă altcineva. Foarte frumos să le cânte. Dar măcar să anunți, nu să zici tu: ”Astea le-am făcut pentru sufletul meu”. Pe care le-ai făcut? Că mă faci să râd, câtă nesimțire. Că mai ziceți de ce nu-i băgăm în seamă pe unii. Oricine ar fi trebuie să spună.

Taci din gură, vorbești după alții și spui că de ce nu te băgăm în seamă. Dansează că îți stă bine, du-te la sală că arăți bine, ești singurul cu mușchi, eu nu am văzut lăutar cu mușchi în viața mea”, a spus artistul Florin Salam, într-un live pe contul său de TikTok.

@paparazzi_tiktok0fficial #viralvideo #goviral #jador #florinsalam #fypage ♬ original sound- Paparazzi_tiktok0fficial

Ce reacție a avut artistul Jador

În timp ce era pe live și asculta piesele de pe noul colaj, Jador a fost anunțat de unul dintre apropiații săi de faptul că Florin Salam ar fi fost deranjat de acest lucru. Jador și-a păstrat calmul și a susținut că asta este situația și că oamenii se mai supără.

”Două piese sunt ale lui Florin.

S-a supărat, lasă că oamenii se mai supără. Eu am scris în descriere, cine vrea să afle să se uite în descrierea melodiei. Află acolo, nu stau eu să dau explicații. Eu le-am făcut pentru voi, le-am cântat la evenimente, v-au plăcut. Florin ar trebui să se bucure că noi suntem niște copii care îl ascultăm ”, a spus Jador în apărarea sa, într-un live pe TikTok.

Citește și: „Chiar nu se găsește o fată să-l ia?” Cum l-a surprins Nikolas Sax pe Jador, în bucătărie

Artistul Jador a afirmat faptul că îl iubește pe Florin Salam ca artist și că-i apreciază muzica, atât el, cât și părinții lui. Artistul susține că i-a cântat melodia pentru că este fanul lui, iar acest lucru ar trebui să-l bucure pe Florin Salam. Jador le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea și pentru mesajele frumoase.

@paparazzi_tiktok0fficial #viralvideo #fypage #jador #florinsalam #goviral ♬ original sound- Paparazzi_tiktok0fficial

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.