Florin Salam, reținut de polițiști pentru înșelăciune! Ar fi luat 18.000 de euro, dar se apără spunând că „a dat banii înapoi”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 mar 2024, 19:29

Cum a fost surprins Florin Salam la ieșirea din secția de poliție 

Inquam Photos / George Călin

Sursa: Inquam Photos / George Călin

Manelistul Florin Salam are din nou probleme cu legea. Artistul a fost ridicat de polițiști joi, 14 martie, și dus la audieri.

Florin Salam se confruntă din nou cu probleme legale, fiind ridicat joi dimineață de polițiștii secției 2 din Capitală. După audieri, artistul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, în legătură cu acuzații de înșelăciune. Potrivit autorităților, Salam este suspectat că ar fi primit sume de bani în avans de la trei persoane pentru a susține diferite evenimente, însă nu s-a prezentat la acestea așa cum a promis.

Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore

Joi, 14 martie, Florin Salam a fost reținut de către polițiștii din București, în urma perchezițiilor desfășurate la domiciliul său și în alte locații, ca parte a unui dosar de înșelăciune. Artistul este acuzat că ar fi luat sume de bani de la oameni sub promisiunea că va cânta la diverse evenimente, însă nu ar fi respectat aceste angajamente și nici nu le-ar fi returnat banii persoanelor păgubite.

Florin Salam a declarat joi, 14 martie, după ce a fost audiat în dosarul de înşelăciune în care este acuzat că a încasat bani în avans pentru a cânta, însă nu s-a mai prezentat la evenimente, că a restituit banii, relatează Hotnews.

Citește și: Primele declarații făcute de Florin Salam, după ce a fost dus de polițiști la audieri: „Se pun rău chiar și cu poliția”. Manelistul este acuzat de înșelăciune

În urma reclamațiilor depuse de trei persoane împotriva sa, Salam este din nou pus sub acuzație pentru înșelăciune, aceste cazuri fiind investigate de către autorități. Polițiștii din București au efectuat trei percheziții în dimineața aceasta, una la domiciliul lui Florin Salam și două la apropiați ai săi, presupuși complici în presupusele fapte de înșelăciune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

După audierile la care a fost supus la Secția 2, Florin Salam a fost informat că va fi reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca apoi să fie prezentat procurorului de caz. Acesta va decide dacă există suficiente probe pentru a-l trimite pe manelist în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Ce declarații a făcut avocata manelistului

După ce Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore în urma perchezițiilor efectuate de polițiștii din București, avocata sa, Beatrice Comăniceanu, a ieșit din sediul Poliției pentru a face declarații despre situația clientului său. Avocata a menționat că în acest moment nu poate oferi detalii precise despre procesul în care este implicat cântărețul de manele.

Pe de altă parte, avocata Beatrice Comăniceanu a declarat, potrivit spynews, că sunt hotărâți să facă declarații mai detaliate despre situația lui Florin Salam atunci când se vor afla în fața autorităților judiciare competente. 

Citește și: Florin Salam nu scapă de acuzații! Artistul este implicat într-un nou scandal: „Poate le-am dat banii înapoi de două ori”

„Nu doresc să fac comentarii! Nu am dat niciun fel de declarație! Are calitatea de suspect și atâta tot! Lucrurile nu stau chiar așa! Vom fi prezenți la Parchet! Nu mai doresc să comentez în acest moment. El nu s-a apărat, că nu a dat declarație! Normal că o să dăm declarație la Parchet, pentru că are și el un punct de vedere și vom face și dovezile vizavi de plățile care au fost făcute față de aceste presupuse persoane vătămate”, a dezvăluit avocata artistului, pentru sursa menționată anterior.