Florin Salam s-a bătut cu soția lui, Roxana Dobre, la 2 dimineața! Scene incredibile: "Avea halucinații! Și-a scos hainele de pe el și..."

Autor: A.I.
Actualizat: 29 nov 2020, 12:35

Florin Salam s-a încăierat ca în filme cu soția lui, Roxana Dobre, la 2 dimineața, în fața blocului în care aceștia locuiesc, într-o zonă de lux a Capitalei.

Roxana Dobre ar fi ajuns la capătul răbdării. Soția lui Florin Salam ar fi, pur și simplu, disperată, iar certurile cu manelistul ar fi devenit o obișnuință, cel puțin în ultima perioadă. Cel mai recent episod tensionat dintre ei s-ar fi consumat sâmbătă noaptea, în ”cartierul milionarilor”, relatează Cancan.ro.

“Meciul” a avut loc pe Șoseaua Nordului, chiar în fața blocului unde cuplul deține un apartament.

De altfel, Florin Salam și Roxana Dobre s-au mutat în zona respectivă la inițiativa brunetei, care ar fi încercat, astfel, să-l smulgă pe celebrul manelist din anturajul în care a intrat și care, ușor, ușor, pare să îl distrugă. Nu ar fi avut, însă, deloc succes. Pentru că, sâmbătă seara, artistul s-ar fi întors acasă răvășit din toate punctele de vedere. Abia mai era capabil să stea în picioare, potrivit surselor citate de Cancan.

Roxana Dobre ar fi văzut negru în fața ochilor și ar fi răbufnit. Cei doi ar fi început să se certe crunt, chiar în apartament. Ar fi ieșit, practic, un  mare scandal. La un moment dat, chiar ar fi început o luptă, care ar fi continuat afară, în fața blocului. Cei doi s-ar fi înjurat ca la ușa cortului, iar, la un moment dat, Florin Salam și-ar fi smuls hainele de pe el! S-ar fi încăierat ca-n filme, iar vecinii chiar ar fi filmat incidentul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Avea halucinații! Și-a smuls hainele de pe el și a început scandalul! A fost incredibil”, a povestit o persoană care a asistat la incident.

Citeste si: Mocanu și Andra au dat lovitura! Uite-i în noul clip al lui Florin Salam! VIDEO

Citeste si: Florin Salam e internat in stare grava! Declaratia sotiei. In ce spital se afla manelistul

Citeste si: Imagini halucinante cu Florin Salam! Niciun manelist nu a mai făcut așa ceva la vreo petrecere| Video

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.