Florin Salam, SALTAT DE POLITISTI pentru tulburarea linistii si ordinii publice

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:53

Interpretul de manele, anchetat de politisti.

Politistii au inceput sa cunoasca deja repertoriul artistului, nu de alta dar nu de putine ori au venit dupa el la nuntile din cartier. Nu ca sa il asculte, ci ca sa ii atraga atentia ca paranghelia se tine in mijlocul strazii si deranjeaza linistea locului. Chiar daca le a facut dedicatii fara numar, Salam tot n a reusit sa ii convinga pe politisti sa treaca in randul fanilor lui inraiti.


Daca la Buzescu a cazut la pace cu politia, la ultima nunta organizata intr un cartier din Ploiesti, ghinionul l-a urmarit mai ceva ca pisica neagra. Si au instalat romii cortul in mijlocul strazii, in cartierul dintre blocuri, si-au montat cele mai mari boxe sub ferestrele si balcoanele locatarilor, s-au imbracat la patru ace si au pus-o de distractie.

Si ce nunta e aia fara lautari? La cererea soacrei in mijlocul nuntasilor s a desfasurat chiar Florin Salam.
Nici nu a apucat bine manelistul sa isi termine melodia ca cea mai cea nunta din cartier a fost sparta de politistii vigilenti. Taman cand nuntasii se pregateau sa dea din buric, s-au trezit cu musafiri nepoftiti: Politistii care i-au intrebat de sanatate si le-au cerut politicos actele.

Degeaba au incercat petrecaretii sa ii convinga pe politisti ca au aprobare de la primarie, ca vorba aceea e nunta si nu inmormantare, ca or s-o lase mai usor cu manelele si cu horele.
N-a fost chip sa ii faca sa se razgandeasca, ba mai mult! I-a suparat atat de tare, incat pana si Salam s-a ales cu dosar penal!

Suparati ca politistii le-au stricat paranghelia, romii s-au razbunat pe ziaristi, care au venit la nunta tot neinvitati. In loc de darul de nunta, romii au platit amenzile pentru tulburarea linistii publice si in loc de dedicatii au primit dosare penale.


 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.