Florin Salam: "Sotia mea imi spunea ca ma iubeste mai mult ca pe copii" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 aug 2021, 13:50

Florin Salam a povestit cum reuseste sa treaca peste disparitia mult prea iubitei lui sotii, Stefania si ce fac epentru a-i pastra vie amintirea.

Florin Salam si sotia lui, Stefania au trait o poveste de dragoste asa cum putine mai sunt in ziua de azi. Florin marturiseste, de fiecare data, cu ochii inlacrimati, cat de mult a iubit-o si ca nu poate vorbi o secunda la trecut despre ea. Port mereu verigheta, seara o dau jos si o pun dimineata. S-a mai intamplat uneori sa o uit si am avut senzatia ca lumea spune ca deja am uitat-o.
Eu vreau sa inteleaga ca doar Fanica mea e in sufletul meu.


"Cand avea dubii, o linisteam cum puteam eu mai bine. Nu sta cu grija niciodata, ii spuneam. Atunci cand am devenit eu cunoscut, ea a inceput sa se indoiasca de mine si zicea: Florin sta pe la petreceri cu o gramada de femei. Toate sotiile de artisti gandesc asa la un moment dat. dar atat timp cat ii dovedesti ca nu te intereseaza nimeni decat ea care este mai mult decat tine.
Pentru mine, Fanica mea este mama mea, tatalmeu, copii si la urma eu."


Florin marturiseste ca de trei ani ii este foarte greu, mai ales cand vin sarbatorile, insa gandul ca isi are copii aproape il linisteste si ii da curaj sa mearga mai departe. "Eu si copii mei ne intelegem din priviri."