Florin Vasilică a ajuns pe masa de operație. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul: „Sper că totul va decurge bine”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 05 mar 2024, 16:54

Florin Vasilică a fost operat de urgență

Sursa: Facebook

Artistul Florin Vasilică a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Cântărețul de muzică ușoară va fi operat de hematom cerebral.

Florin Vasilică a transmis o veste îngrijorătoare fanilor săi, anunțând că se pregătește să treacă printr-o operație în următoarele ore. Cântărețul de muzică populară nu a oferit detalii suplimentare cu privire la natura intervenției chirurgicale, iar această știre a stârnit îngrijorare în rândul admiratorilor săi, care îi transmit gânduri pozitive și dorințe de însănătoșire rapidă.

Artistul Florin Vasilică a ajuns pe masa de operație

Florin Vasilică, cunoscutul cântăreț de muzică populară, se confruntă din nou cu probleme de sănătate, adăugând o nouă pagină dificilă în povestea sa medicală. După patru intervenții chirurgicale la coloana vertebrală în urmă cu un an, artistul a atras atenția publicului cu un anunț surprinzător.

În ultimele ore, Florin Vasilică a comunicat că se pregătește pentru o intervenție chirurgicală majoră, programată pentru ziua de 5 martie.

De această dată, operația vizează un hematom cerebral, adăugând o complexitate suplimentară situației sale de sănătate.

Citește și: Florin Vasilica, diagnostic devastator de la medici! Durerile sunt cumplite!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În ciuda provocărilor, artistul rămâne optimist, sperând într-o recuperare fără probleme și îmbunătățirea stării sale generale.

Mesajele de susținere și încurajare din partea fanilor au fost imediate, formând o reacție caldă și plină de compasiune în fața acestui moment dificil pentru Florin Vasilică.

„Astăzi urmează să fiu supus unei operații de hematom cerebral. Sper ca totul va decurge bine și ne vom revedea curând. Revin la voi după ce voi trece peste această grea încercare”, a fost mesajul transmis de Florin Vasilică pe pagina sa de  Facebook.

Florin Vasilică a suferit patru intervenții la coloană

Florin Vasilică, talentatul cântăreț de muzică populară, a traversat o perioadă extrem de dificilă în ultimul an, fiind nevoit să facă față unor probleme grave de sănătate. În ciuda faptului că a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe recuperarea sa, provocările medicale s-au dovedit a fi mai complexe decât se aștepta. 

Anul precedent, Florin Vasilică, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit publicului că a trecut prin momente extrem de critice, fiind supus la nu mai puțin de patru operații la coloana vertebrală într-un interval de timp foarte scurt. Această perioadă a marcat o pauză forțată în cariera sa și a atras atenția asupra importanței sănătății. Cu toate acestea, lupta lui continuă, iar artistul rămâne optimist în privința unei recuperări reușite și a depășirii cu bine a acestei noi provocări medicale. 

Citește și: Florin Vasilica: "Sunt un familist convins, la 19 am devenit tatic!" VIDEO

„Eu de câteva luni de zile m-am cam retras din viața publică. Am considerat să o iau un pic mai ușor cu aparițiile în public. În primul rând, din cauza unei probleme de sănătate și în al doilea rând că așa am simțit eu. Sunt cunoscute problemele, am avut patru intervenții la coloană mai urmează să fac și altele. Cu evenimentele și spectacolele nu am renunțat. Am considerat că trebuie să o las așa pentru că luna viitoare fac 40 de ani”, a declarat artistul, în cadrul unei emisiuni TV.