Florin Vasilică, primele declarații de pe patul de spital: „Nu am știut..” Cum se simte artistul după operația pe creier

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 07 mar 2024, 16:49

Florin Vasilică, primele declarații de pe patul de spital: „Nu am știut..” Cum se simte artistul după operația pe creier

Sursa: Florin Vasilică Facebook

Cunoscutul artist Florin Vasilică a anunțat recent că va fi supus unei intervenții chirurgicale de urgență pentru tratarea unui hematom cerebral. Acum, artistul a scăpat de operație și a transmis un mesaj pe rețelele sociale.

Admiratorii artistului au fost îngrijorați atunci când au aflat de operație și i-au transmis gânduri bune artistului. 

Cum se simte Florin Vasilică, după operația pe creier

Imediat după operație, Florin Vasilică a ținut să le mulțumească celor care au fost alături de el în aceste momente dificile. De asemenea, artistul le promite fanilor că nu se va retrage din viața publică și va reveni cât de curând pe scenă.

„Operația de ieri a decurs foarte bine...Vă mulțumesc din inimă pentru toată susținerea morală și pentru miile de mesaje care mi-au dat foarte multă putere!

Vă mulțumesc pentru faptul că existați! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Nu am realizat că sunt atât de iubit de public... M-ați emoționat până la lacrimi... Mesajele și rugaciunile voastre au făcut ca eu deja să mă simt foarte bine, de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Cred că am greșit când am decis să mă retrag temporar din viața publică. Față de voi nu e corect. Din acest motiv promit să revin într-un timp extrem de scurt.
VĂ IUBESC ȘI VĂ PREȚUIESC!”, a scris Florin Vasilică, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Florin Vasilică a ajuns pe masa de operație. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul: „Sper că totul va decurge bine”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Florin Vasilică a suferit patru intervenții la coloană

Pentru Florin Vasilică, această operație vine la doar un an distanță de cele patru intervenții chirurgicale la coloana vertebrală, care au avut loc în trecutul recent. Artistul a trecut prin momente dificile, dar și-a continuat cariera în muzica populară, încântând publicul cu interpretările sale autentice și pasiunea sa pentru muzică.

Intervențiile anterioare la coloana vertebrală au fost o provocare pentru Florin Vasilică, iar acum artistul a trecut printr-o altă bătălie cu sănătatea. 

Citește și: Cantaretul de muzica populara, Florin Vasilica, IN CULMEA FERICIRII. S-a casatorit dupa 13 ani de relatie VIDEO

Fanii și colegii din industria muzicală au reacționat prompt, transmițându-i cântărețului gânduri de însănătoșire și sprijin în această perioadă dificilă. 

Florin Vasilică, în vârstă de 40 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de muzică populară din țară. Florin Vasilică este fiul celebrului Liviu Vasilică.