Florin Zamfirescu sare în apărarea lui George Burcea! Ce spune celebrul actor despre derapajul colegului de breaslă din mediul online

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 aug 2022, 00:05

Cum i-a luat apararea George Burcea lui Florin Zamfirescu

Florin Zamirescu ii ia apararea lui George Burcea dupa uriasul scandal in care actorul a instigat la viloenta domestica.

Iubitul Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities trece prin momente mai puțin plăcute în aceasta perioada după ce cartea i-a fost retrasa de pe piață de editura care a publicat-o și după ce în mediul online a avut parte de o reacție negativa din partea celor care au sesizat imediat gestul necontrolat al actorului care a instigat la violenta domestica printr-un răspuns destul de acid la adresa femeilor care l-au criticat că își ajuta partenera la treburile casnice.

Citeste si: Prima reacție a Vivianei Sposub după ce iubitul ei, George Burcea, a instigat la violență domestică: Ceea ce a făcut este greșit din orice unghi ai privi și va trage ponoasele!

Florin Zamfirescu, de partea actorului George Burcea

Însă, printre cei care l-au susținut public pe George Burcea este nimeni altul decât marele actor Florin Zamfirescu care spune că artistul are o energie debordanta de unde și deciziile repezite.

Desi cei doi s-au duelat în replici în în urma cu ceva timp în mediul online, iată că Florin Zamfirescu este de partea actorului chiar daca în trecut l-a catalogat drept un simplu Casanova.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce spune Florin Zamifrescu despre derapajul lui George Burcea din mediul online

Citeste si: Cartea actorului George Burcea, retrasă de pe piață după gestul necontrolat în mediul online al iubitului Vivianei Sposub. Reacția dură a redactorului romanului!

„Reacția lui mi se pare foarte firească. Eu am avut un conflict cu George Burcea dintr-o neînțelegere, dar m-am interesat pe parcurs, am aflat anumite lucruri despre el. Din

câte am înțeles scrie și cărți, el este un individ repezit, pripit și care se enervează repede. Asta pentru mine înseamnă o energie debordantă.Niciodată o energie nu este rea sau bună, ci este prost folosită sau bine folosită. Eu aș vrea să mă împrietenesc cu el, pentru că mă interesează foarte mult. Îl apreciez foarte mult, contrar părerii lui inițiale că eu l-am jignit. Noi trăim niște vremuri îngrozitoare, politice, financiare. Acum ne-am găsit pe George Burcea, are și el niște reacții.
Fetele acelea meritau nu doar vorbele lui Burcea. A lovit pe cineva, nu a lovit
, a precizat actorul în cadrul unui interviu TV.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.