Florina nu se mai regasea, sotul nu-i mai acorda atentie! Catalin de la Berlin a intervenit sa-i salveze casnicia: "Mi-a zis ca sunt urata si nu sunt buna de nimic"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2017, 10:17

Florina a ajuns la capatul puterilor, simte ca sotul nu o mai apreciaza. Femeia a apelat la ajutorul lui Catalin de la Berlin pentru a se simti din nou femeie.

Florina regreta momentul in care s-a tuns scurt si a ales sa se faca roscata. Tanara spune ca sotul o considera o baba, desi are doar 27 de ani.

 
"Nu ma mai simt eu insami, sotul meu si-a schimbat si el atitudinea, din acest motiv am apelat la aceasta emisiune. Sotul meu mi-a zis ca nu-mi sta bine cu parul scurt, ca arat ca o baba.
Sora mea mi-a spus ca sunt urata, ca nu sunt buna de nimic. Relatia noastra este foarte proasta, eu si sotul meu de jignim reciproc", a declarat Florina.

 
"Nu stiu cum se imbraca ea si cum arata in zilele in care desfasoara activitati normale. Ea are 27 de ani, dar arata de 40 si ceva", a afirmat Catalin de la Berlin, dupa ce a cunoscut-o pe Florina.

"Ii sta foarte bine, e foarte frumoasa", a spus mama Florentinei.
Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.