Florinel Coman, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare! Fotbalistul a fost prins în timp ce conducea cu un permis fals

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 sep 2024, 11:11

Florinel Coman a fost oprit de poliție pe Autostrada A2, în timp ce circula cu o viteză de 165 km/h

Sursa: Facebook Florinel Coman

Florinel Coman, una din starurile echipei naționale de fotbal a României, a fost condamnat definitiv la 11 luni de închisoare cu suspendare. Decizia vine după ce, în urmă cu trei ani, acesta a fost prins conducând cu un permis fals pe Autostrada Soarelui, permis pe care l-a achiziționat din Ucraina.

Incidentul a avut loc în februarie 2021, când Coman a fost oprit de poliție pe Autostrada A2, în timp ce circula cu o viteză de 165 km/h. La solicitarea actelor, fotbalistul a prezentat un permis internațional, aparent emis de autoritățile din Ucraina. Polițiștii au realizat imediat că permisul era fals, iar Coman a fost pus sub acuzare penală. 

Citește și: Fotbalistul din Guatemala impresionat de ce a găsit în România: Nicolas Samayoa „România este ţara unde mă simt cel mai în siguranță”

Florinel Coman, condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare

În urma procesului, Coman și-a recunoscut faptele și a acceptat pedeapsa stabilită de magistrați. Potrivit  gândul.ro,  în afară de condamnarea cu suspendare, el va trebui să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității, la Direcția Educație Cultural – Sportivă și Îngrijiri Comunitare din Voluntari.

De asemenea, fotbalistul va fi supravegheat de Serviciul de Probațiune Ilfov și are obligația de a respecta anumite condiții, precum anunțarea oricărei schimbări de domiciliu și a deplasărilor care depășesc cinci zile, dar și participarea la

un program de reintegrare socială.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Citește și: El este Alberto, tânărul fotbalist de 27 de ani care a murit într-un cumplit accident de motociletă. Sportivul era jucător în Liga a 5-a

Florinel Coman a avut o carieră notabilă la FCSB, unde a jucat în 233 de meciuri, a marcat 63 de goluri și a oferit 62 de pase decisive.

În cei șapte ani petrecuți la club, a câștigat trei trofee: Cupa României în 2020, un titlu de campion și o Supercupă în 2024. În plus, el a mai cucerit un titlu de campion cu Viitorul în 2017, înainte de transferul său la FCSB.