„Foarte probabil să fie 5 iunie”. Când urmează să nască Theo Rose! Mesajul despre sarcină care a bucurat pe toată lumea: „Pe 5 iunie dimineața te măriți și după-amiază naști”

Author: Lavinia Medrea

Mesajul despre sarcină care a bucurat pe toată lumea

Sursa: Instagram Theo Rose - colaj Kanal D

Theo Rose și Anghel Damian formează de ceva timp un cuplu foarte apreciat în showbiz. Cei doi urmează, de asemenea, să devină și părinții unui băiețel.

Theo Rose se află în a opta lună de sarcină, motiv pentru care se pregătește zilnic să nască. Aducerea pe lume a băiețelului ei a creat nerăbdare inclusiv în rândul admiratorilor artistei. 

Când urmează să nască Theo Rose

În urmă cu doar o zi, Theo Rose a postat câteva fotografii cu ea, dar și un mesaj care a pus pe gânduri fanii.

Mesajul a oferit indicii destul de numeroase despre data la care artista va naște, fapt care au trezit bucuria și „premonițiile” fanilor.

Citește și: „Agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea”. După ce s-a spus că s-a bătut cu Anghel Damian, Theo Rose povestește ce s-a întâmplat, de fapt

„Să găsim o semnificație acestui 5.
5 minute până la livrare… n-are cum.


5 ore… slabe șanse. Aș fi început să simt deja. Cred🤷🏼‍♀️
5 zile… foarte probabil.
Să fie 5 iunie data? Și asta e posibil😂
Vedem dacă e întâmplătoare postarea asta. Vă țin la curent”, a declarat Theo Rose, pe pagina ei de Instagram.

După publicarea postării, fanii lui Theo Rose n-au întârziat să reacționeze și să-și dea cu părerea despre semnificația cifrei 5.

Unii dintre ei au fost puși pe glume, alții au spus că cifra 5 reprezintă data la care se va naște copilul sau numărul de kilograme pe care le va avea. Până la proba contrarie, nu se știe despre niciuna dintre variantele enumerate mai sus dacă vor fi adevărate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Theo Rose nu are voie să facă asta. Doctorul i-a interzis categoric: „Nu prea am mâncat”

„Pe 5 iunie dimineața te măriți și după-amiază naști!”, „Ai să-mi dai 5 sute până la salariu?”, „Theo Rose, mamă cu 5 copii... va urma”, „5 kg va avea bebe”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor, la postarea lui Theo Rose.

Theo Rose a primit interdicții alimentare în a opta lună de sarcină

Recent, Theo Rose a anunțat că doctorul i-a interzis să mai mănânce carbohidrați, deoarece afectează copilul, în sensul că tot ce asimilează corpul artistei duce la creșterea capului fătului.

Din acest motiv, Theo Rose s-a abținut să-și mai satisfacă poftele culinare și a mâncat doar câteva sticksuri toată ziua.

„Nu prea am mâncat, am mâncat niște sticksuri de la fete. N-am mai mâncat că mi-a zis doctorul să nu mai bag carbohidrați, că copilul meu bagă la cap, și a făcut capul mare. E bine, că e semn că e deștept. Dacă asimilează acolo, mă interesează cel mai mult!”, a spus, într-o notă amuzantă, Theo Rose.