Foc si apa? Compatibilitatea in relatia de cuplu in functie de elementele care va guverneaza zodiile

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:46

Elementele care-ti guverneaza zodia – apa, foc, pamant si aer – joaca un rol esential in abilitatile tale de relationare, de a te intelege cu cei din jur, din acest motiv, in relatia de cuplu, conteaza si compatibilitatea elementelor.Elementele care-ti guverneaza zodia – apa, foc, pamant si aer – joaca un rol esential in abilitatile tale de relationare, de a te intelege cu cei din jur, din acest motiv, in relatia de cuplu, conteaza si compatibilitatea elementelor.

 

Foc si apa? Compatibilitatea in relatia de cuplu in functie de elementele care va guverneaza zodiile
Elementele care-ti guverneaza zodia – apa, foc, pamant si aer – joaca un rol esential in abilitatile tale de relationare, de a te intelege cu cei din jur, din acest motiv, in relatia de cuplu, conteaza si compatibilitatea elementelor.
Zodii de pamant: taur, fecioara, capricorn
Zodii de aer: gemeni, balanta, varsator
Zodii de foc: berbec, leu, sagetator
Zodii de apa: rac, scorpion, pesti
Focul este asociat cu activitatile competitive in
general si cu aptitudinile ce tin de actiune, iar pamantul este definitoriu pentru firile care iubesc natura, dar si pentru oamenii cu capacitati creative. Aer este strans legat de activitatile intelectuale si de cercetare, in timp ce apa este asociata cu firile artistice si spirituale.
Citeste si: Apa, foc, pamant sau aer? Unde sa-ti cauti sufletul pereche, in functie de elementul care-ti defineste zodia
Zodie de foc cu zodie de foc
Spre exemplu, un leu si un sagetator intr-o relatie amoroasa, sau un berbec cu un alt berbec.
Oricum ar fi, combinatia este usor “inflamabila” si face ca relatia de cuplu sa fie foarte intensa, dar si oscilanta. Intr-un minut exista pasiune aparent nestavilita, intr-alt minut o cearta apriga in care ambii parteneri se lupta, parca, intr-un razboi al ego-urilor. Asadar, relatia intre doua zodii de foc este una exploziva. Insa niciunul dintre parteneri nu tine ranchiuna sau nu se supara pe celalalt pentru ca nativii tuturor zodiilor de fac apreciaza sinceritatea inainte de toate.
Zodie de foc cu zodie de pamant
Un sagetator cu un taur, spre exemplu, sunt o combinatia stabila, caci o zodie de foc cu una de pamant, aflate intr-o relatie amoroasa, descopera si dezvolta numeroase interese comune pentru a putea sustine legatura emotionala. Pe de alta parte, zodia de pamant reuseste sa tempereze zodia de foc. Marele risc al unei asemenea legaturi amoroase este ca nativul din zodia de pamant sa nu epuizeze, la un moment dat, tot incercand sa stavileasca impulsurile partenerului nativ intr-o zodie de foc.
Pe de alta parte, persoanele nascute in zodii de pamant – taur, fecioara, capricorn – nu se impaca prea bine cu schimbarea dupa care tanjesc atat de mult zodiile de foc – berbec, leu, sagetator – motiv pentru care exista si riscul de a se crea frustrari si tensiuni in relatia de cuplu.
Citeste continuarea pe lyla.ro

Zodii de pamant: taur, fecioara, capricorn
Zodii de aer: gemeni, balanta, varsator
Zodii de foc: berbec, leu, sagetator
Zodii de apa: rac, scorpion, pesti 

Focul este

asociat cu activitatile competitive in general si cu aptitudinile ce tin de actiune, iar pamantul este definitoriu pentru firile care iubesc natura, dar si pentru oamenii cu capacitati creative. Aer este strans legat de activitatile intelectuale si de cercetare, in timp ce apa este asociata cu firile artistice si spirituale. 

Citeste si: Apa, foc, pamant sau aer? Unde sa-ti cauti sufletul pereche, in functie de elementul care-ti defineste zodia Zodie de foc cu zodie de foc Spre exemplu, un leu si un sagetator intr-o relatie amoroasa, sau un berbec cu un alt berbec.
Oricum ar fi, combinatia este usor “inflamabila” si face ca relatia de cuplu sa fie foarte intensa, dar si oscilanta. Intr-un minut exista pasiune aparent nestavilita, intr-alt minut o cearta apriga in care ambii parteneri se lupta, parca, intr-un razboi al ego-urilor.

Asadar, relatia intre doua zodii de foc este una exploziva. Insa niciunul dintre parteneri nu tine ranchiuna sau nu se supara pe celalalt pentru ca nativii tuturor zodiilor de fac apreciaza sinceritatea inainte de toate. 

Zodie de foc cu zodie de pamant 

Un sagetator cu un taur, spre exemplu, sunt o combinatia stabila, caci o zodie de foc cu una de pamant, aflate intr-o relatie amoroasa, descopera si dezvolta numeroase interese comune pentru a putea sustine legatura emotionala. Pe de alta parte, zodia de pamant reuseste sa tempereze zodia de foc. Marele risc al unei asemenea legaturi amoroase este ca nativul din zodia de pamant sa nu epuizeze, la un moment dat, tot incercand sa stavileasca impulsurile partenerului nativ intr-o zodie de foc. Pe de alta parte, persoanele nascute in zodii de pamant – taur, fecioara, capricorn – nu se impaca prea bine cu schimbarea dupa care tanjesc atat de mult zodiile de foc – berbec, leu, sagetator – motiv pentru care exista si riscul de a se crea frustrari si tensiuni in relatia de cuplu.

Citeste continuarea pe lyla.ro

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta