Foi umplute cu nuca si budinca! Uite ce usor se prepara!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:14

Aceasta reteta de prajitura iti va cuceri toate simturile. Se prepara usor si este delicioasa.

Ingrediente:

Pentru foi:


40 gr faina de grau
25 gr unt
1 plic praf de copt
4 galbenusuri
20 gr zahar
cca 85 ml lapte

Pentru umplutura:

4 albusuri
15 gr zahar
25 gr nuci tocate

Pentru crema:

80 gr budinca de vanilie
cca 700 ml lapte
30 g unt
20 gr zahar pudra

Mod de preparare:

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”