Folosesti staniol in bucatarie? Afla de ce este EXTREM de periculos

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:01

Invitat in platoul "Draga mea prietena", doctorul Paul Moraru a explicat de ce este nociva folosirea foliei de aluminiu in bucatarie.

"Este foarte bine ca folia de aluminiu sa fie eliminata complet din procesul de ambalare a produselor, spre exemplu cand faceti ceva la cuptor. La temperaturi ridicate, staniolul dezvolta un oxid de aluminiu care sta la baza anumitor boli. Una dintre aceste boli este obezitatea, apoi Alzheimer-ul. Repet, nu numai ca agraveaza unele boli, dar induce aparitia altora", a spus el.

Paul Moraru a adaugat ca folia de staniol nu are efectul pe care il promoveaza producatorii.



"Cand au lansat aceasta folie pe piata, producatorii au spus ca rolul ei este sa protejeze mancarea de bacterii. Din punctul meu de vedere ea nu face decat sa protejeze vasele de bacterii, si nu mancarea".

Aflati mai multe detalii din materialul de mai jos:
##VIDEO108022##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”