Cartofi 400 g
Ardei gras de trei culori cate 1 buc
Broccoli 400 g
Cascaval 300 g
Vin alb sec 150 ml
Amidon 5 g
Kaizer 50 g
Usturoi 10 g
Coniac 20 ml
Unt 40 g
Mod de preparare
Se spala cartofii si se coc in coaja la cuptor.
Broccoli se opareste, ardeiul gras se taie cuburi si se prajeste putin in tigaie, cascavalul se rade, kaizer-ul se taie marunt, amidonul se dizolva in coniac.
Intr-o cratita se topeste untul, se adauga kaizer-ul si se prajeste.
Se pune cascavalul ras, usturoi, se stinge cu vin si apoi amidonul dizolvat.
Se lasa sa fiarba amestecand continuu.
Se pune compozitia intr-un recipient de fondue si se serveste separat cu cartofii copti, curatati si taiati cuburi, broccoli si ardei gras.