“Forbidden Planet” nu va avea parte de niciun remake

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:59

J. Michael Straczynski scrie un scenariu sci-fi bazat pe o piesă de Shakespeare

După succesul cu scenariul pentru „Changeling” (cu Angelina Jolie în rolul principal), Hollywood-ul nu se mai poate îndoi acum de potenţialul scenaristului J. Michael Straczynski. Geniul creator al filmului „Babylon 5” ar avea în minte un remake al filmului sci-fi „Forbidden Planet”.

Zvonurile au şi apărut pe internet, însă J. Michael Straczynski spune: “o urmare a filmului din 1956? Nu atât de repede. Este fals. În schimb, am găsit o modalitate de a onora filmul original, fără a-i ştirbi din frumuseţe.

“Forbidden Planet” ramâne unul dintre filmele mele preferate din toate timpurile şi nici nu m-aş fi gândit să iau în calcul acest proiect, dacă nu găseam o cale încât să nu diminueze din original. Toată lumea este foarte încântată de abordarea pe care am făcut-o în scenariu.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

“Forbidden Planet” a fost lansat în 1956 şi îl are ca

protagonist pe Leslie Nielsen, însă proiectul actual al lui J. Michael Straczynski se bazează pe piesa de teatru „The Tempest” a lui William Shakespeare şi înfăţişează căutarea unor locuitori dispăruţi de pe planeta Altair-4. Echipa descoperă rămăşiţele unei civilizaţii antice împreună cu o parte din tehnologia care încă mai funcioneaza.
 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.