FORFOTA mare in toata tara! Toti romanii il asteapta in vizita pe celebrul Jackie Chan

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:33

De peste mari si tari, actorul a facut o declaratie incredibila. Unde credeti ca tine neaparat sa ajunga vedeta?

Daca noi nu stim limba chineza, poate Jackie Chan ne va face o surpiza si ne va saluta el in romana. Imposibil nu e! Romanii sunt fanii celebrului actor chinez, dar oare Jakie Chan ce stie despre Romania? O sa va mirati, dar e pus in tema cu frumusetile de pe plaiurile noastre.

Ca un tip din Hong Kong, stiu Romania de la Jocurile Olimpice, de la Cupa Mondiala si de la turneele de tenis.

Chiar astept cu nerabdare sa vizitez Mamaia si Castelul lui Dracula, dar, din pacate, stau aici (n.r.: in Romania) doar pentru sase ore ”.

Chiar daca Jackie Chan sta doar 6 ore, are la dispozitie un apartament de peste 100 de metri patrati intr-un hotel de cinci stele in buricul Bucurestiului. In plus, va fi escortat permanent de sase garzi de corp si de un echipaj medical.

Jakie Chan vine la Bucuresti insotit de o frumoasa domnisoara. Cine e misterioasa chinezoiaca? E vestita in Asia, dar si in America pentru rolul interpretat in „Memoriile unei Gheise”. Impreuna vor deschide Zilele Filmului Chinezesc care se va desfasura in perioda 11-18 septembrie si pentru a-si lansa pelicula „Zodiacul Chinezesc”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO121728##

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.