Formele VOLUPTOASE ale Sanzianei Buruiana s-au modificat! Focoasa blonda are acum burtica in toata regula

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:33

Oare e însarcinata? Acesta o fi motivul pentru care se grabeste sa se casatoreasca?

Silueta Sanzianei nu mai e ca pe vremea cand poza in reviste. Acum, nu numai bustul iese in evidenta. Pe sub hainele stramte se vede un pic de burtica. Sanzi, ai vreo veste sa ne dai? De cand a cerut-o de nevasta Zuluf, blonda s-a pus pe treaba! Sa aflam de unde vrea sa slabeasca!

De glezne sunt multumita, ca sunt subtiri, dar as vrea picioare mai tonifiate, fundul mai bombat si abdomentul, patratele deci va dati seama cat am de munca ”.

Vrea sa arata exceptional pana in ziua nuntii. Sanzi isi urmeaza planul! A gasit si cateva aparate de fitness in parc si profita de ele! Spre deliciul trecatorilor care intorc necontenit capul dupa ea.

Altii chiar au vrut sa pastreze amintire imaginea Sanzianei. Un domn s-a ascuns in tufisuri ca sa o pozeza pe diva! Blondei nu-i pasa ca are atatia ochi atintiti spre ea, face exercitii fizice cu gandul la fizica! Incearca sa-si dea seamna de ce nu poate sa pedaleze mai repede.

Totusi ceva-ceva cunostinte de fizica mai are de pe vremeaa cand era olimpica la aceasta materie!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO121833##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.