Fost primar din Mehedinți, găsit împușcat, pe scaunul din bucătărie. Acesta zăcea de două zile, iar descoperirea macabră a fost făcută de cumnatul său

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 iun 2023, 01:10

Fost primar din Mehedinți, găsit împușcat, pe scaunul din bucătărie

Un fost primar din Mehedinți a fost găsit împușcat, pe scaunul din bucătărie. Descoperirea a fost făcută ieri seară, 1 septembrie, chiar de către cumnatul său care l-a găsit pe acesta în bucătăria locuinței.

Un fost primar din Mehedinți a fost găsit împușcat, pe scaunul din bucătăria propriei case. Acesta își pierduse viața de două zile.

Un fost primar din Mehedinți a fost găsit împușcat

Claudiu Rujoi avea doar 43 de ani și a fost primar al comunei Husnicioara. Acesta locuia în aceeași localitate, singur. De ceva vreme, acesta nu mai păstra legătura cu persoanele apropiate.

Joi seară, 1 septembrie, cumnatul său l-a găsit pe acesta fără suflare, împușcat în cap, în bucătăria propriei case. Bărbatul era decedat de două zile. Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată, iar polițiștii din cadrul Secției Poliției Rurale Șiman s-au deplasat la fața locului.

Trupul neînsuflețit a fost găsit pe scaunul din bucătărie și prezenta o plagă prin împușcare la nivelul gurii.

Mai mult decât atât, pe picioarele sale, se afla o armă de vânătoare pe care acesta o deținea în mod legal.

Necropsia cadavrului urmează să fie efectuată la Serviciul de Medicină Legală, iar cercetările continuă, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care tragicul eveniment a avut loc. Potrivit ziare.com, a fost întocmit și un dosar pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Surse: Un nou deces suspect în Rusia. Șeful Lukoil a murit, după ce a căzut de la fereastra unui spital

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Cadavrul bărbatului a fost găsit în bucătăria locuinței, așezat pe scaun, prezentând o plagă prin împușcare la nivelul gurii, iar pe picioarele acestuia se află o armă de vânătoare, pe care acesta o deținea legal. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, informează Poliția Mehedinți.

Marian Eugen Sabău a fost eutanasiat

Marian Eugen Sabău lucra în străinătate de 20 de ani.  Nemulțumit de modul în care era tratat la locul de muncă, acesta a împușcat mai mulți colegi și, atunci când poliția încerca să îl prindă, a suferit mai multe răni care au dus la paralizie.

Anul acesta, Marian Eugen Sabău a înaintat cererea pentru eutanasiere, primind avizul medicilor și pe cel al comisiei de evaluare.

Aceasta i-a fost aprobată, iar procedura a durat mai mult timp, deoarece acesta a fost de acord să își doneze organele.

Bărbatul a lucrat ca agent de pază la o firmă din Tarragona și a fost concediat în urma mai multor conflicte de la locul de muncă. După ce și-a atacat colegii, Marian Eugen Sabău s-a ascuns într-o fostă fermă.

Citeste si: O bătrână internată într-un azil a decedat, după ce a băut detergent de vase în loc de suc

Acesta a rănit doi polițiști prin împușcare, atunci când încercau să îl localizeze, iar polițiștii l-au neutralizat, lucru ce i-a adus paralizia, dar și imposibilitatea de a se mai recupera, acesta fiind și motivul pentru care a cerut să fie eutanasiat.