Fosta concurentă de la Survivor România se pregătește să devină MAMA! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp!

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 15 apr 2021, 16:26
Fosta concurentă de la Survivor România se pregătește să devină MAMA

Fosta concurentă de la Survivor România, Alexandra Stan, a făcut dezvăluiri incredibile despe momentul în care se va naște primul ei copil. Artista își dorește să fie o mămică tânără.

Alexandra Stan a vorbit pentru prima dată despre momentul în care se va naște primul ei copil. Cântăreața își dorește foarte mult să fie o mămică tânără și a mărturisit că își dorește mulți copii.

Alexandra Stan se pregătește să devină mămică?

Alexandra Stan a vorbit despre o posibilă sarcină, artista își dorește să devină mamă la momentul potrivit.

În prezent, fosta concurentă de la Survivor România trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tristan Tate. Relația lor este încă la început, astfel va mai trece o perioadă până când vor trece la discuții mai serioase.

”Da, îmi doresc copii, dar depinde de relația pe care o am”, a spus Alexandra Stan într-un interviu.

Semn că, artista își dorește să-l cunoască foarte bine pe tatăl copilului ei, și totodată, acesta să-i ofere stabiltatea și suportul de care are nevoie.

Faimoasa a fost întrebată dacă se află într-o relație sau nu, iar răspunsul oferit de ea a fost ambinguu.

“Eu iubesc mereu. Mi-e frică să spun acum dacă am sau nu o relație, simt ceva pentru cineva, dar știi cum e: nu spune: «Hop!» până nu sari pârleazul.”, 

a spus Alexandra Stan.

În urmă cu ceva timp, Alexandra Stan a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini cu milionarul britanic Tristan Tate. Cei doi au fost surprinși la o terasă din Capitală. Milionarul a plimbat-o pe frumoasa artistă cu mașina sa de lux un Lamborghini Huracan LP 610-4 Spyder. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alexandra Stan, povestea incredibilă a tatuajelor de pe corp! Faimoasa de la Survivor România 2021 a dezvăluit ce semnifică fiecare desen

Alexandra Stan, dezvăluiri despre sexualitatea sa

Alexandra Stan a vorbit în cadrul emsiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” despre sexualitatea sa. Artista a recunoscut ca este bisexuală uneori, deoarece are prea multă iubire de oferit.

”Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile. Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie.

Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta.

Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni. Adică nu țin să fac sex deloc.”,   a declarat Alexandra Stan.

Citeste si: Alexandra Stan, dezvaluiri-bomba despre sexualitatea ei:"Lucrurile nu sunt fortate, se întamplă. Trebuie sa accepti realitatea"

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.