Fostă iubită a lui Adrian Minune Jr a dat cărțile pe față, după ce s-a zvonit că a fost infidelă în relația cu fiul manelistului: „A fost altceva la noi” Care a fost adevărul motiv al rupturii dintre cei doi

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 11 sep 2024, 23:38

Relația celor doi a luat o turnură neașteptată, iar cei doi au ales să meargă pe drumuri separate

Sursa: cancan

Adrian Minune Jr. și Andreea Loga și-au spus adio, deși păreau de nedespărțit, ba chiar erau hotărâți să facă pasul cel mare către căsătorie.

Fiul cunoscutului manelist o ceruse în căsătorie pe brunetă cu doar câteva luni în urmă, iar cei doi aveau planuri mari pentru viitorul lor împreună. Totuși, în loc să se pregătească de nuntă, relația lor a luat o turnură neașteptată, iar cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Karmen Minune, năpustită de lacrimi la nunta surorii sale: „Am plâns în hohote.. am simțit că leșin de emoție” Ce sfat le-a dat artista celor doi însurăței

Cum răspunde Andreea, după acuzațiile de infidelitate

Despărțirea lor a fost marcată de zvonuri și speculații, inclusiv faptul că Andreea i-ar fi fost infidelă lui Adrian Minune Jr., dar aceasta a negat ferm acuzațiile. Ea a subliniat că motivele reale ale despărțirii au fost mult mai profunde și legate de incompatibilitatea dintre caracterele lor. Deși cei doi s-au iubit timp de nouă luni, Andreea a realizat că relația lor nu putea funcționa pe termen lung.

„Ne-am separat la scurt timp după nunta Adrianei. Nu am vorbit în public despre asta, un singur lucru m-a deranjat pe mine, faptul că oamenii au spus că ar fi existat infidelitate din partea mea. Vreau să se înțeleagă că nu a fost acesta motivul. A fost altceva la noi. Eram împreună de nouă luni. După o lună jumătate m-a cerut de soție.

Fiecare om suferă după o despărțire, dar mă deranjează faptul că au apărut niște vorbe foarte urâte. Știu că nu sunt spuse de el sau de oameni apropiați. Au apărut de la fete, de la vreun cont fals. În mare parte este exclusă o împăcare. Suntem foarte diferiți.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Noi nu am avut timp să fim iubiți și iubită. Noi ne-am văzut o singură dată și după ce am ieșit 20 de minute, el mi-a spus că vrea să mă ducă acasă să mă cunoască părinții lui. A doua oara când am venit în București, m-am mutat la el, a doua oară când l-am văzut”, a declarat Andreea în cadrul unei emisiuni TV.

Din ce motiv s-ar fi produs ruptura dintre Andreea și Adrian Minune Jr.

În plus, deși a avut doar cuvinte de laudă pentru Adrian și familia acestuia, care a tratat-o mereu cu respect și căldură, Andreea a explicat că acest lucru nu a fost suficient pentru a menține relația pe linia de plutire. Un alt motiv al răcirii relației lor a fost timpul pe care Adrian Minune Jr.

îl petrecea departe de casă, dat fiind că este o persoană publică. Andreea și-ar fi dorit să se bucure mai mult de momentele petrecute împreună pentru a evita distanțarea emoțională, însă, în cele din urmă, acest lucru nu s-a întâmplat.

„A fost ceva deosebit la mijloc, nu știu cum să explic. Am locuit împreună cu părinții lui. Ne-am înțeles foarte bine, m-am integrat foarte ușor în familia lor, m-au tratat ca pe copilul lor. Ne-am despărțit ca doi oameni normal, fără certuri sau scandaluri. Am fost compatibili, dar venim din lumi diferite.

El este persoană publică, eu nu eram obișnuită cu viața asta, stăteam în mare parte singură, adormeam singură. În fiecare zi eram plecat, pleca și câteva zile. Nu eram neapărat geloasă cât foarte tristă pentru că știam că nu e lângă mine.

Nu mai e cazul să vorbim, trebuie să ne refacem viața, în general foștii nu trebuie să vorbească. Este evident că sentimentele sunt și vor rămâne pentru că este primul bărbat care m-a cerut”, a mai spus tânăra.

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.