Fosta iubita a lui Jador, implicata intr-un accident grav rutier! Cum se simte acum? Ce dovezi le-a adus haterilor care nu cred ca a patit ceva: "Pentru toata lumea asta care comenteaza prost”

Autor: Alice Popescu
Ella Tina s-a ales cu urmari grave in urma accidentului

Fosta iubita a lui Jador s-a ales cu rani serioasa la nivelul cervicalei si pe picioare in urma unui accident rutier.

Fosta iubita a lui Jador, Ella Tina a fost implicata intr-un accident rutier, iar internautii au sarit imediat trimitandu-i mesaje sa nu se mai lamenteze pentru ca nu este atat de grav. Insa, frumoasa bruneta, aflata la volanul bolidului ei de lux in momentul accidentului i-a pus la punct aratandu-le urmarile impactului. Mai mult, Ella a tinut sa multumeasca Divinitatii ca nu s-a intamplat ceva mai grav si ca acum ea este in viata.

 

Ella a mai povestit ca celalalt sofer nu a acordat prioritate si a izbit-o in plin. Accidentul a fost unul grav pentru ca ambele masini au fost avariate si la fata locului, Ella a vut nevoie de ingrijirea medicilor. "Multumesc, Doamne, pentru că m-ai salvat astăzi. Iar voi, șoferilor, conduceți mai cu prudență, pentru a nu pune viața celorlalți în pericol.

Cam așa se întâmplă când nu acorzi prioritate…”,
a spus Ella Tina în dreptul imaginilor. 

La scurt timp dupa aceasta postare, au fost si internauti care nu au crezut in gravitatea accidentului, iar frumoasa bruneta le-a inchis gura cu dovezi incontestabile: "Pentru toată lumea asta care comentează prost”, a scris Ella in dreptul imaginii cu ranile. 

Ella Tina a fost una din femeile care i-au cazut cu tronc lui Jador, insa se pare ca timpul a dovedit ca marea lui dragoste tot Georgiana Elisei a ramas, intorcandu-se la

ea, insa cei doi mai au multe probleme de rezolvat pana sa fie impreuna, asta chiar daca sunt foarte apropiati, multi crezand ca deja formea un cuplu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Femeia aia este și va fi dragostea vieții mele. Nu suntem împreună. Este cea mai importantă femeie pentru mine. Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu, dar nu are nici silicoane, nici botox, dar așa o iubesc eu, așa cum e ea."