Fosta iubita a lui Radu Mazare vrea sa isi refaca viata! Mama lui Raducu se muta la Capitala

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:07

Femeia care i-a daruit un copil edilului Mazare, se leapada acum de trecutul sentimental.

Se muta la Bucuresti si vrea sa-si gaseasca un barbat alaturi de care sa îmbatraneasca. Ce declaratii uluitoare face despre fostul iubit!

Nu multa lume stie, dar Flori Petcu este fosta iubita a lui Radu Mazare. Si-a dedicat viata numai copilului ei, dar acum, Raducu Mazare a crescut iar edilul isi vede de viata lui…  Ei ce-i mai ramane de facut? Flori vrea sa schimbe foaia!
Flori Petcu are un corp de invidiat chiar si de domnisoare.

Zambetul si ochii stralucitori pot fura inima oricui! Insa nu-i usor sa gaseasca pe cineva care sa se ridice la inaltimea domnului Mazare! Vrea „ un om serios care sa fie tandru, sa imi aprecieze felul de a fi, care sa ma sprijine, sa ma inteleaga! Prefer un om normal, am avut parte de excentritate si nu mai vreau!”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La scurt timp dupa ce Flori ne-a acordat acest interviu, primarul orasului Constanta

ne-a aratat care e viata pe care vrea sa o traiasca! Cu multa adrenalina! O pelerina i-a mai lipsit lui Radu Mazare, ca sa arate ca un erou din filmele de actiune. Maestria cu care taie valurile l-ar recomanda cu succes in rolul lui James Bond, dar, pana la Hollywood, excentricul edil se multumeste cu Mamaia. Odata incalzit, primarul Constantei a trecut la caiac! In viata lui Radu Mazare, nu este, insa, doar...
adrenalina! Sunt si multe fete frumoase, tinere si dornice de distractie.

Flori chiar vrea liniste acum, in viata ei?  Totusi, doamna nu mai e ca pe vremea cand avea o relatie cu edilul de la Constanta. S-a schimbat si ea, ca femeie: „ eram foarte tineri si nu eram atat de matura, sunt mult mai mandra de ce sunt acum si ce am realizat fata de cand eram cu Radu Mazare si eram doar iubita lui”.

Dar, ale tineretii valuri nu pot fi uitate atat de usor: „era rebel”. Nu regreta nimic din trecut...caci asa a devenit o femeie independenta: „ M-a facut sa fiu mai ambitioasa si sa vreau sa demonstrez lumii ca pot sa fiu pe picioarele mele”.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.