Fosta iubită l-ar fi denunţat pe Călin Donca: „Ne-am despărţit şi mi-a cerut o maşină” Unul dintre bolizii de lux ai milionarului a fost confiscat după percheziţiile DNA

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 iun 2024, 03:50

Călin Donca a fost arestat preventiv

Sursa: Instagram- Călin Donca

Călin Donca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Tânărul milionar susține că o fostă iubită ar fi depus plângere împotriva lui.

Călin Donca se află în „Top 500 cei mai bogaţi români", după ce a reușit să creeze un adevărat paradis la marginea Brașovului.

Afaceristul a fost denunțat de o fostă iubită

Deși a susținut că este complet nevinovat și că nu a înșelat pe nimeni, Călin Donca este de părere că o fostă iubită i-a vrut răul. Cel ce deține propria criptomonedă, este acuzat de evaziune fiscală și de înființarea unui grup infracțional organizat.

Citește și: Călin Donca, milionarul din Brașov care a devenit celebru după ce a povestit cum mânca pâine cu ulei, reținut de DNA

În urmă cu ceva timp, Călin Donca a spus în cadrul unui podcast faptul că o fostă iubită i-a cerut o mașină, iar acesta a refuzat să i-o dea, motiv pentru care tânăra i-ar fi promis răzbunare.

Citește și: „Dacă mă mai șantajați, voi anunța Parchetul” Pescobar a fost luat din nou în vizor de ANPC! Controale la locația din Snagov

" Ne-am despărţit, ne-am certat şi mi-a cerut o maşină. Şi pentru că nu i-am dat din 3 maşini, cât aveam, şi ei una, a zis că-mi trimite greutăţi”,   a spus acesta într-un podcast.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Călin Donca a rămas fără trei dintre bolizii de lux

Afaceristul deține un parc auto a cărui valoare depășește 2 milioane de euro, parc auto în care se regăsesc mașini de colecție, de la Ferrari până la Rolls-Royce.

Printre mașinile confiscate de procurori se află și un Lamborghini.

Citește și: Călin Donca, unul dintre cei mai bogați oameni din România, a dezvăluit la „Fiță cu Adiță” care este cheia succesului: „Întotdeauna mi-am dorit să am o bunăstare vizibilă și mare”

Nu doar acesta este un împătimit al bolizilor de lux, ci și soția afaceristului, Oriana Donca. "De la cea mai ieftină, la cea mai scumpă.

Soţia are un X7M, un seria 7 pe care l-am schimbat cu I7 care vine acum. Am un Aventador, am un Urus, am un McLaren 720 modificat. Şi parcă mai aveam ceva, dar îmi scapă..." spunea afaceristul în urmă cu ceva timp.

Călin Donca și alte patru persoane ar fi adus statului un prejudiciu în valoare de 4 milioane de lei.

Acesta este acuzat și de faptul că ar fi delapidat mai multe societăți și ar fi înșelat mai multe persoane în afacerea cu criptomonede.

Citește și: Tineri și milionari! Povestea uluitoare a celui mai tânăr milionar din România, care la nici 40 de ani și-a construit un imperiu la marginea Brașovului! „Am mâncat o perioadă lungă pâine cu ulei”

"Nu există nicio plângere penală la dosar, nicio declaraţie prin care să fie reclamată vreo faptă de înşelăciune. Din punctul nostru de vedere se urmăreşte tocmai provocarea unei avalanşe de plângeri penale astfel încât companiile să fie decapitalizate, investitorii să intre în panică. ",  este declarația făcută de avocatul lui Călin Donca.