Fosta mare iubire a actorului Kivanc Tatlitug a devenit mama! Iata cine este frumoasa actrita care l-a cucerit in urma cu multi ani pe carismaticul Kivanc!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 sep 2021, 13:38
video Foto(7)

Celebra actrita Azra Akin a devenit, de curand, mamica de baiat!

Azra Akın actrita de origine turca, in varsta de 37 de ani, fotomodel ales in 2002 Miss Turcia si Miss World. Ea provine dintr-o familie de emigranţi turci care s-au stabilit în Olanda. In 2003, Azra Akın a fost declarata castigatoare in show-ul britanic "Reality-The Game". In prezent este actrita in Turcia, ea putand fi văzuta in filmul "Alba ca Zapada" o productie a studiourilor "Anlat Istanbul".

 

 

De curand, frumoasa Azra Akin a devenit mamica, la un an de la casatoria cu omul de afaceri Atakan Koru. Aceasta a nascut natural intr-un spital privat din Istanbul si a aflat abia dupa nastere ca bebelusul este baietel. A fost dorinta cuplului Azra Akin si Atakan Koru sa traiasca surpriza la nastere. Cei doi s-au casatorit, dupa o relatie de patru ani, in luna august a anului trecut.

 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Atakan Koru este un renumit om de afaceri. Acesta detine o cafenea intr-un centru comercial de succes din Istanbul. Vorbeste turca, engleza, italiana, portugheza si spaniola.

Celebra actrita Azra Akın a avut o relaţie de 11 ani cu Kivanc Tatlıtug, timp in care s-au despărtit si impacat de cel putin trei ori.  (sursa: gecce.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.