Fosta secretară a președintelui Consiliului Județean Gorj, ucisă accidental de o prietenă la volan! Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Autor: Andrei Costanda

O femeie a fost accidentată mortal de o prietenă în Târgu Jiu.

Sursa: TV Sud

O greșeală fatală la volan a dus la decesul Elenei Ecobici, fosta secretară a președintelui Consiliului Județean Gorj, într-un incident tragic petrecut în Târgu Jiu.

Pe data de 6 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost alertați printr-un apel la numărul de urgență 112 despre un accident rutier grav produs în localitate. La fața locului, polițiștii au descoperit că o femeie de 43 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, a pierdut controlul autoturismului și a acroșat o altă femeie, în vârstă de 56 de ani, care coborâse parțial din mașină.

O greșeală minoră a cauzat decesul victimei

Elena Ecobici, fosta secretară a președintelui Consiliului Județean Gorj, a fost victima acestui incident tragic. Șoferița, care stătea cu piciorul pe ambreiaj în timpul manevrei de marșarier, a luat din greșeală piciorul de pe pedala de ambreiaj, ceea ce a dus la pierderea controlului mașinii. În momentul acroșării, portiera autoturismului a lovit-o pe Elena, proiectând-o pe partea carosabilă, iar mașina a continuat deplasarea în marșarier, trecând peste victimă.

În urma impactului, Elena Ecobici a fost grav rănită și transportată de urgență la spital, unde medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, „Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”

Citește și: Dezvăluiri cutremurătoare ies la iveală în cazul celor trei tineri luați de ape, în Italia. Aceștia ar fi sunat de 4 ori la 112, iar elicopterul a venit după 30 de minute

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: De la data de 1 iulie prețul carburanților se majorează: Cât va ajunge să coste un plin de benzină

Victima era fosta secretară a președintelui Consiliului Județean Gorj

Șoferița implicată în accident nu consumase alcool și avea toate documentele necesare pentru a conduce legal. Totuși, o eroare de conducere a fost suficientă pentru a provoca o tragedie ireparabilă.

Elena Ecobici, în vârstă de 56 de ani, a fost o personalitate cunoscută în comunitatea locală datorită funcției sale de fostă secretară a președintelui Consiliului Județean Gorj. Incidentul a șocat comunitatea locală și a ridicat întrebări legate de siguranța rutieră și de necesitatea unei mai bune instruiri a șoferilor, mai ales în ceea ce privește manevrele complicate cum ar fi mersul înapoi.

Trupul neînsuflețit al Elenei Ecobici a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, conform procedurilor standard în astfel de cazuri.

Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest tragic accident.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.