Fosta sefa ANRP, cercetata pentru ca nu poate justifica 150.000 de euro VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 19:35

Si-a pierdut functia, iar acum risca sa-si piarda si banii. Este vorba despre fosta sefa a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, Crinuta Dumitrean, care nu poate justifica peste 150.000 de euro.

ANI o acuza pe Dumitrean si de incompatibilitate, pentru ca a detinut simultan mai multe functii: director general adjunct al Institutului National de Administratie, mandat care s-a incheiat odata cu preluarea functiei de presedinte ANRP, director in cadrul APIA si calitatea de comerciant- persoana fizica.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Anul trecut Codruta Dumitreanu a demisionat din functia de presedinte ANRP. In prezent ea mai detine pozitia de director in cadrul APIA.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.