Fosta sotie a indragitului actor Keremcem din "Bahar: Viata furata", rupe tacerea:"Ne-am casatorit din dragoste, dar...

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:59

Seda Guven, fosta sotie a actorului si cantaretului Keremcem, a vorbit pentru prima data in fata ziaristilor despre divortul de cantaret.

Casatoria celor doi s-a sfarsit in august 2015 dupa noua luni de cand isi jurasera credinta vesnica. Seda, care era la a doua casatorie, a declarat ca: E frumos sa fii casatorit, desigur, insa nu sa si divortezi la scurt timp. Ne-am casatorit din dragoste, insa am sfarsit prin a fi prieteni. Casatoria se face din suflet, nu din ratiune, a mai declarat actrita, de altfel foarte diplomata la adresa fostului sot.

In urma divortului, Keremcem s-a afisat la scurt timp in public cu Ezgi Asaroglu, actrita cu care traieste si acum o frumoasa poveste de iubire.​

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.