Fosta soţie a lui Alexandru Coman, bărbatul găsit mort într-o pădure din Capitală, a făcut primele declarații. Femeia nu crede că s-a sinucis

Author: Diana Tilă

Alexandru Sandu Coman

Sursa: Facebook Alexandru Sandu Coman

Fosta soţie a lui Alexandru Coman, bărbatul găsit mort într-o pădure din Capitală, a făcut primele declarații despre decesul afaceristului.

Alexandru Coman a fost dat dispărut în urmă cu trei luni. Din păcate, afaceristul a fost găsit decedat într-o pădure din București. Fosta soţie a bărbatului a oferit primele declarații, după ce omul de afaceri a fost decoperit fără suflare.

Citeste si: Ce s-a descoperit lângă trupul neînsuflețit al milionarului mort în pădurea Băneasa! Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandru Coman

Fosta soţie a lui Alexandru Coman a declarat că afaceristul nu s-ar fi sinucis, iar cei doi copii pe care îi au împreună nu pot înțelege de ce s-a întâmplat această tragedie. Fosta soție a afaceristului nu crede în sinucidere.

„Vă daţi seama că nu sunt bine. Vă daţi seama că sunt doi copii care văd că tatăl s-a spânzurat şi nici măcar nu se ştie ce s-a întâmplat”,  a mărturisit fosta soție a bărbatului, potrivit Observatornews.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Un cunoscut om de afaceri a fost găsit mort în pădurea Băneasa din București, după ce dispăruse de trei luni de acasă

Femeia susține că Alexandru Coman nu s-ar fi sinucis, iar pentru copiii pe care îi are împreună cu omul de afaceri ar fi traumatizant.

Alexandru Coman avea 49 de ani și era divorțat de femeia cu care avea doi copii.

  „Erau nişte supoziţii că ne întrebam unde ar fi după ce a dispărut. Era o idee că ar putea fi la o mânăstire. Era doar o supoziţie. Nu avea nimeni nicio certitudine. El a fost întotdeauna un luptător. Ca şi om de afaceri ai întotdeauna suişuri şi coborâşuri. Şi a fost întotdeauna un luptător şi întotdeauna a ieşit învingător.

Nu mă gândeam că nu o să iasă învingător de data asta”, a transmis un partener de afaceri a lui Alexandru Coman.

Alexandru Coman a fost un om de afaceri de succes din Sibiu, iar în luna octombrie a fost dat dispărut. În tot acest timp, familia și prietenii l-au căutat. După trei luni, bărbatul a fost găsit mort în pădurea Băneasa.

Descoperirea a fost făcută de un muncitor, care trecea prinacel loc de lânga calea ferată.

La un moment dat, lângă un gard, bărbatul a văzut ceva ce semăna cu un om, iar când s-a apropiat şi-a dat seama că este vorba despre un cadavru. Imediat a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112. 

 

Taguri: