Fosta soție a lui Cătălin Bordea a fost surprinsă sărutându-se cu un artist cunoscut „Ne mai și sărutăm, care este problema?” Cine este misteriosul bărbat

Author: Diana Bostan
Actualizat: 06 sep 2023, 22:29

Spike, Livia și Cătălin Bordea

Sursa: Instagram

Cătălin Bordea și soția lui au surprins pe toată lumea în momentul în care au anunțat divorțul. În urmă cu câteva ore, Livia a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un cunoscut artist de la noi.

Livia Bordea a fost surprinsă în timp ce se săruta cu artistul Spike, în mașină. Artistul și Cătălin Bordea erau cei mai buni prieteni.

Sărut interzis între fosta soție a lui Cătălin Bordea și Spike

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru Livia Bordea. După divorțul de soțul ei, aceasta a fost surprinsă în timp ce se săruta cu cel mai bun prieten al lui.

Livia nu a vrut să vorbească despre acest subiect, însă artistul nu a fost atât de tăcut.

Citește și: Cătălin Bordea iubește din nou! Cine este femeia care i-a readus zâmbetul pe buze comediantului? ,,Este o femeie minunată''

„  Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut.

Nu avem ce să comentăm, 
nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid,   trebuie s  ă închid  ”, a declarat Spike pentru  Cancan.ro. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Spike și Cătălin Bordea erau prieteni foarte buni

Spike și iubita lui erau în relații destul de apropiate cu Livia și Cătălin Bordea. Cei patru se afișau mereu împreună în oraș sau desfășurând alte activități de cuplu. La începutul acestui an, Spike și iubita lui au decis să o i-a pe drumuri separate, iar Livia și Cătălin au divorțat.

Citește și: La scurt timp după divorț, Cătălin Bordea și-a găsit o nouă „dragoste”. Acesta a vrut să le arate și fanilor săi ce îl face fericit acum

Cătălin a fost extrem de dezamăgit de decizia soției sale și a încercat din răsputeri să repare lucrurile între ei, însă totul a fost în zadar. Acesta a recunoscut faptul că a avut nevoie de ajutor din partea unui psiholog pentru a se acomoda cu ideea divorțului și pentru a merge mai departe. 

Citește și: „Niciun motiv clasic nu a dus la această separare” Ce a declarat Cătălin Bordea după ce a semnat actele de divorț

În urma refuzurilor din partea Liviei de a se împăca, prezentatorul a decis că este timpul să meargă mai departe și să se concentreze pe viața personală și carieră.

„Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”, a spus Cătălin Bordea pentru sursa menționată anterior.