Fosta soție a președintelui CJ Cluj, Camelia Tișe, a fost găsită decedată în propria locuință. Cine a făcut descoperirea macabră, dar și motivul decesului fostei soții a lui Alin Tișe

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 feb 2024, 17:55

Camelia Tișe a fost găsită decedată

Sursa: Facebook

Camelia Tișe, fosta soție a liderului Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a fost găsită decedată în propria locuință. Descoperirea macabră a fost făcută de menajera femeii.

Într-un eveniment tragic, Camelia Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a fost găsită moartă în propria sa locuință din Cluj-Napoca. Descoperirea aceasta a șocat comunitatea locală și a adus un val de tristețe în rândul celor care o cunoșteau.

Camelia Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj, a fost găsită decedată în propria locuință

Camelia Veronica Tișe, în vârstă de 47 de ani, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, a fost descoperită decedată în locuința sa din Cluj-Napoca.

Descoperirea tragică a fost făcută de menajera sa, care a găsit-o fără suflare și a sunat imediat la numărul de urgență 112.

Citește și: A murit Carl Weathers, cunoscut din filmele „Rocky” și „The Mandalorian”. Care a fost cauza decesului

Echipajul de ambulanță sosit la fața locului, din nefericire, nu a putut să ofere asistență medicală, ci doar să confirme decesul femeii.

Conform informațiilor furnizate de presa locală, se pare că decesul ar fi survenit în timpul nopții, posibil din cauze medicale. Urmează ca medicii legiști să efectueze o examinare detaliată pentru a stabili cu exactitate cauza morții.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În acest moment, anchetatorii desfășoară cercetări la fața locului, încercând să adune informații care să ofere o perspectivă clară asupra circumstanțelor acestui tragic eveniment.

Medicii de pe ambulanță au confirmat decesul femeii în vârstă de 47 de ani

”La data de 5 februarie, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani.

Ajunși la domiciliul femeii, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul. Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis polițiștii ajunși la fața locului.

Citește și: Primele imagini cu Cătălin Bordea, după anunțul privind decesul mamei sale. Cum a fost surprins celebrul actor de stand-up

La prima evaluare, medicii legiști nu au identificat semne de violență asupra trupului femeii decedate.

Camelia și Alin Tișe, cuplul divorțat încă din anul 2018, au fost uniți în căsătorie chiar de primarul Emil Boc, care le-a fost și naș la ceremonie. Camelia Veronica Tișe, în vârstă de 47 de ani, activa ca notar. Cuplul, despărțit de câțiva ani, avea împreună un fiu, iar această tragedie îi afectează nu doar pe cei apropiați, ci și comunitatea locală, care își amintește de un cuplu care a trecut printr-o perioadă semnificativă a vieții lor.