Foste CUPLURI de CELEBRITATI, care ocupau primele pagini ale tabloidelor din lume! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:06

Adevarata dragoste sau sufletul pereche nu se gaseste usor, dar niciodata nu trebuie sa renuntam la visul de a gasi persoana potrivita.

Acest lucru este valabil si pentru celebritatile de la Hollwood, care de-a lungul timpului si-a tot schimbat partenerii. Si daca oamenii obisnuiti uita sau trec mai usor peste o despartire, nu asa se intampla si in cazul actorilor de la Hollywood. Totul deoarece o relatie incheiata vine la pachet cu o ampla mediatizare a motivului si mai ales a viitorului pertener sau pretendent.

 

Tot ce va putem spune este faptul ca fotografiile facute in timpul unei relatii dintre celebritati nu se uita niciodata si vor fi folosite de fiecare data cand ziaristii vor considera ca este cazul.

 

 

Mai jos puteti vedea o serie de foste cupluri uitate de public!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Ashton Kutcher si January Jones
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Ashton-Kutcher-si-January-Jones-f9c5f8cd82b61e805a104994da30ad31.jpgCameron Diaz si Matt Dillon

 

Vezi mai multe imagini

in GALERIA FOTO de mai jos!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.