Fosti concurenti Exatlon au participat la "Music & Cycling", de Ziua Europeana Impotriva Obezitatii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 aug 2021, 09:30
video Foto(13)

Fosti concurenti ai show-ului fenoment Exatlon au strans randurile si au participat la evenimentul Music &Cycling, primul mare maraton de ciclism outdoor (bicicleta stationara) al anului 2019.

Evenimentul face parte din caravana The Movement Manifesto si este organizat de Music & Cycling cu ocazia Zilei Europene Impotriva Obezitatii, la Baneasa Shopping City.

Evenimentul care aduna zeci de participanti isi propune sa incurajeze cat mai multi oameni sa faca miscare pentru a avea o viata sanatoasa.


Energia uriasa, determinarea si spiritul de echipa ce ii caracterizeaza pe fostii participanti la show-ul fenomen Exatlon ramane o sursa inepuizabila de inspiratie pentru mii de tineri, copii, maturi sau varstnici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.