Foștii iubiți au ajuns la cuțite! Bianca îl acuză pe Adrian că s-a folosit de relația lor: ''El își dorește o operație la nas de 4.000 de euro''

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 apr 2023, 02:40

Bianca și Adrian au reprezentat unul dintre cuplurile care s-au format în Casa Iubirii. Cei doi s-au despărțit, iar lucrurile au luat rapid o nouă întorsătură extrem de neplăcută. Aceștia au readus în discuție ceea ce nu i-a mulțumit și au început o serie de reproșuri.

Bianca și Adrian au trecut rapid de la sentimente de iubire la sentimente de dușmănie. După o scurtă relație, aceștia s-au despărțit, iar, acum, cei doi au fost protagoniștii unui adevărat scandal. Fiecare a avut de spus cuvinte dure la adresa celuilalt, totul într-un lung șir de reproșuri.

Adrian a acuzat-o pe Bianca de falsitate, în timp ce aceasta a cerut ca adevărul să fie spus public

Bianca a început discuția insinuând că Adrian nu este ceea ce ea caută, declarând că speră să găsească pe cineva „mai bun” și cerând explicații pentru acuzațiile pe care fostul iubit i le-a adus: „Tu pe mine m-ai făcut falsă de față cu toți”.

Adrian nu a vrut să dea înapoi și a declarat că va veni în casa fetelor și a îndemnat-o pe Bianca să profite de Camera Roșie pe care o va avea în curând, pentru a sta de vorbă despre cele întâmplate.

Mai mult decât atât, nici Bianca nu a lăsat garda jos și a cerut o discuție deschisă despre ceea ce s-a întâmplat în timpul întâlnirii celor doi.

„Am zis că nu ai fost reală în anumite momente. În primul rând, ce încerci tu să scoți în evidență acum nu are niciun sens, pentru că, dacă era să spun ceva atunci, ziceam atunci când eram lider și aveam protecție”, a spus Adrian.

Bianca i-a dat de gol adevăratele intenții 

Enervată de atitudinea pe care fostul ei partener a avut-o la adresa sa, Bianca a început să povestească ceea ce s-a întâmplat între ea și Adrian, în cadrul întâlnirii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kinga are o relație secretă în afara Casei Iubirii? Nicolas lămurește pas cu pas toate scăpările concurentei: "Mi l-a arătat pe băiat când eram în cort!"

„La date, i-am mărturisit lui Adrian că eu aș vrea să plec acasă, pentru că de emisiune puțin m-am plictisit, scopul meu aici mi l-am îndeplinit și am făcut totul. Adrian a rămas foarte dezamăgit și a spus că el se aștepta ca noi să fim până în final, pentru că el își dorește o operație la nas de 4.000

de euro și o operație la genunchi de tot același preț. Tot acest preț o să îți acopere premiul final.

De ce nu ai fost dezamăgit în Camera Roșie când ți-am pus că nu am sentimente și fetele care m-au văzut în hotel știu cum au am venit de la date și ce le-am spus? Toate știu ce s-a întâmplat”, a spus aceasta.

Bianca a afirmat că ea a fost cea care i-a plătit cafeua lui Adrian, acesta declarând că, de fapt, s-a oferit să plătească, dar ea nu l-a lăsat. Bianca a continuat, spunând că acesta o face falsă, deoarece nu mai poate câștiga premiul și nu își mai poate face intervențiile chirurgicale: „Mă faci falsă, pentru că ți-am stricat visul?”.

Citeste si: De ce ar fi venit, de fapt, Kinga la Casa Iubirii! Nicolas aruncă vorbe grele despre una din cele mai controversate concurente din reality-ul matrimonial

„Nu are nicio legătură premiul sau finala. Eu, pur și simplu, voiam să stau în casa asta cât mai mult cu tine, pentru că eu am arătat că am sentimente reale. Mie nu mi-a păsat de date-uri, eu nu am luat peste picior pe nimeni. Ești atât de josnică! Ești cea mai josnică persoană din toată emisiunea asta!”, a spus Adrian, rugându-le pe fete să îl voteze, pentru a putea să plece acasă.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.