Fostul diplomat Silviu Ionescu, condamnat dupa ce a ucis un om cu masina, a murit

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 01 oct 2020, 10:35

Fostul diplomat Silviu Ionescu, condamnat dupa ce a ucis un om cu masina pe cand se afla la post in Singapore, pare sa se fi stins de inima rea.

Parchetul a deschis o ancheta, asa cum prevede procedura. Familia indurerata spune, insa, ca barbatul a slabit peste 30 de kilograme in ultimele luni.

Cum a fost posibil? Aceasta e intrebarea care macina familia fostului diplomat. Silviu Ionescu era condamnat la 6 ani de inchisoare si se afla de 11 luni in penitenciarul Rahova. Ieri s-a stins in spitalul penitenciar. Era slabit si foarte bolnav, spun membrii familiei.

Ajunsese numai piele si os. Avea probleme cu inima si cu plamanii.

Familia fostlui diplomat spune ca a incercat sa obtina in instanta arestul in sistem deschis, pentru ca barbatul sa se poata trata. S-a lovit insa de refuzul autoritatilor de fiecare data, asa ca omul s-a topit pe picioare.

Vinerea trecuta, barbatul a ajuns intr-unul dintre saloanele spitalului Rahova. Bogdan, fiul fostului demnitar, sustine ca familia nu a fost anuntata ca starea de sanatate a lui Silviu Ionescu s-ar fi agravat.
Abia ieri, cu trei ore inaintea mortii, rudele au primit telefonul care aducea vestea tragica.

Bogdan nu a mai apucat sa-si ia ramas bun de la tatal sau, pentru ca era plecat din tara. Familia a avut numai 15 minute ragaz sa-si ia ramas bun. Fostul consul de la Singapore a murit la scurt timp dupa ce sotia si unul dintre fii au parasit salonul spitalului.

In astfel de cazuri, procedura e clara: parchetul investigheaza moartea detinutilor din penitenciare.
Ancheta este in desfasurare, iar familia lui Ionescu crede ca principala vina  o poarta autoritatile care nu i-au luat in serios problemele de sanatate.

Numele lui Silviu Ionescu a facut inconjurul lumii in 2009, cand a fost implicat in doua accidente in Singapore, soldate cu moartea unei persoane si ranirea altor doua.

S-a scris atunci despre el, s-a scris si astazi. AFP, Channel News Asia sunt doar doua dintre publicatiile straine care anunta moartea  fostului demintar.
Trupul neinsufletit va fi adus maine la institutul de medicina legala. Dupa proceduri, familia se va putea pregati de inmormantare.
##VIDEO128682##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.