Fostul fotbalist Dănuț Lupu, infectat cu COVID-19. Este intubat și se află internat la secția de terapie intensivă

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 iul 2022, 20:55
Fostul fotbalist Dănuț Lupu
Sursa: Facebook

Marele fotbalist Dănuț Lupu a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar informațiile despre starea acestuia de sănătate nu sunt tocmai bune.

Noul coronavirus face victime și în rândul sportivilor din România. Dănuț Lupu, fost jucător de fotbal la Dinamo București și Rapid, a fost confirmat cu noul coronavirus și transportat la spital. Care este starea de sănătate a fostului fotbalist?

Cum se simte Dănuț Lupu după ce s-a infectat cu COVID-19?

Fostul fotbalist Dănuț Lupu, în vârstă de 53 de ani, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

În prezent, acesta se află intubat la secția de terapie intensivă (ATI) de la Spitalul Colentina din Capitală. După ce s-a aflat că fostul sportiv s-a infectat cu COVID-19, managerul spitalului Colentina a confirmat pentru Libertatea.ro prezența lui Dănuț Lupu în unitatea medicală și a dat câteva detalii despre starea acestuia de sănătate.

„Domnul Dănuț Lupu este internat la noi, pot să vă spun că este conștient, mai multe informații nu vă pot oferi.”

, a spus Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina, potrivit libertatea.ro 

Citeste si: Nelu Tătaru, declarații după ce România a raportat un număr record de decese din cauza coronavirusului. Vor fi transferați bolnavii de Covid-19 în străinătate?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși este intubat, se pare că starea fostului fotbalist este una stabilă în momentul de față. În ceea ce îl privește există motive de îngrijorare, având în vedere că în anul 2016, acesta a avut probleme destul de grave la plămâni, dar pe care a reușit să le depășească cu bine.

„Am avut un edem pulmonar, o infecție foarte puternică la plămâni. La un moment dat, am mai respirat cu doar 8% din capacitatea plămânilor, nimic altceva.

Lumea mai e și rea, mai e și bună, important e că am reușit și le mulțumesc în primul rând doctorilor că au avut grijă de mine și îi mulțumesc organismului că m-a ajutat în această cumpănă a vieții. Poate și colegii mei vor învăța că, odată cu trecerea anilor, nu mai suntem tineri. Am renunțat și la țigări și mă bucur că nu le duc lipsa. Zici că treci ușor peste plăcerile vieții.
Cred că sunt foarte mulți jucători care fumează.”
, povestea fostul fotbalist Dănuț Lupu în trecut, potrivit digisport.ro .

Citeste si: Klaus Iohannis a făcut anunțul: „Vom avea restricții severe!” Ce se va întâmpla în România?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.