Fostul iubit al Ancai Badiu face DEZVALURI SENZATIONALE despre adevarata fata a vedetei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 12:05

Fostul concubin al Ancai Badiu, asa cum isi spune, a venit in platoul emisiunii "WOWbiz" pentru a vorbi despre relatie din el si cantareata.

Tanarul sustine ca relatia cu Anca Badiu i-a distrus viata, cu toate ca in presa s-a scris ca el nu a reusit sa treaca peste despartirea de cantareata. Se pare ca acesta ar fi agresat-o si ca i-ar fi vandalizat masina. 

 

"Eram in liceu cand am inceput relatia cu Anca Badiu. Ea mi-a facut peste 20 de plangeri, eu nu i-am facut nimic. Diferente dintre noi este de 16- 17 ani.

La nervi ea obisnuia sa dea in mine, intre noi a fost un fel de concubinaj. Am fost pentru ea o relatie comoda, nu conteaza ce am facut pentru ea. Eu am venit in aceasta seara aici ca sa ma retrag din aceasta relatie definitiv. Este o femeie de la care am invatat multe chestii frumoase si ii multumesc", a povestit fostul ei iubit.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

"Eu

i-am pus sufletul pe tava de la inceput si nu i-am facut niciun rau, niciodata. Nu ne-am mai vazut din luna decembrie. De acum ii voi fi alaturi de la distanta"
, a mai spus acesta. 

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.