Fostul iubit al Biancai Dragusanu face dezvaluiri incendiare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:21

Mihai Matusoiu a venit in cadrul emisiunii "CanCan TV" pentru a face destainuiri despre tineretea zbuciumata a Biancai Dragusanu.

Mihai si Bianca s-au cunoscut in 1999 in Petrosani. Ea avea 17 ani, el 19. Pe atunci Bianca Dragusanu nu era o diva si nici nu avea orice barbat la picioare.

 

Mihai Matusoiu era un adolescent caruia ii placea sa iasa cu mai multe fete. Cand a intalnit-o pe Bianca a fost atras de simplitatea ei. Usor, usor s-au imprietenit si au ajuns sa aiba o relatie.

 

Timp de 7- 8 luni au fost doar simpli amici. Desi se vedeau rar, Bianca Dragusanu era foarte geloasa si facea mereu crize de isterie.

 

Mihai Matusoiu a dezvaluit ca nu a fost primul barbat din viata Bianca Dragusanu. Dupa un an de relatie, Mihai a avut surpriza sa primeasca un plic de la un barbat necunoscut. In el erau fotografii cu Bianca nud. 

 

A urmat o cearta crunta. Mihai Matusoiu era convins sa rupa relatia. Bianca Dragusanu, insa, a facut o adevarata criza. A incercat chiar sa se sinucida. A luat mai multe medicamente pe care le-a combinat cu alcool.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Pentru a-i demonstra lui Mihai cat

de mult il iubeste, Bianca Dragusanu a ajuns chiar si la o emisiune TV, prezentata de Mircea Radu.

 

Mihai a iertat-o in cele din urma pe Bianca pentru incidentul cu pozele. I-a promis chiar ca se vor logodi. Insa, din cauza comportamentului ei agresiv, Mihai Matusoiu a rupt relatia si a plecat la Madrid. Barbatul si-o aminteste ca o femeie disperata. A dezvaluit ca a fost amenintat de Bianca Dragusanu cu un cutit, dar si cu un pistol.

 

Acum este casatorit si are doi copii. Mihai Matusoiu a fost dezamagit ca Bianca a afirmat in unele randuri ca el ar mai iubi-o. Cel mai mult l-a deranjat ca Bianca Dragusanu l-a amenintat, atat pe el cat si familia lui.

 

"E o femeie falsa. A incercat sa-mi distruga familia", a adaugat Mihai Matusoiu la "CanCan TV".