Fostul iubit al Marinei Almasan, o da la pace cu sotia VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 15:20

Un barbat nehotarat asa l-ar considera unii pe Georgica Cornu.

Dupa ce si-a lasat nevasta si s-a afisat alaturi de Marina Almasan, alaturi de care sustinea ca si-a gasit fericirea, miliardarul a ramas singur. Ieri, la usa tribunalului a lasat de inteles ca ar vrea sa revina la sentimente mai bune alaturi de sotia sa. Sotia omului de afaceri e foc si para, insa, pe Georgica. Imbracata elegant, intr-un deux-piece clasic si coafata ca pentru nunta, Oana Cornu a ajuns la Judecatorie cu o jumatate de ora intarziere.
Nu intentionat, insa! Femeia stia ca procesul incepe la ora 10.00 si nu se gandea ca divortul ei este primul pe lista instantei.

Domnul Cornu a profitat de intarzierea sotiei si a declarat instantei ca urmeaza o reconciliere intre parti, iar nevasta lui renunta la proces. Omul de afaceri s-a despartit discret de Marina Almasan in urma cu cateva saptamani. Secretul rupturii nu il stie nimeni, dar apropiatii cuplului spun ca vedeta de televiziune nu ar mai fi suportat scandalurile iscate de fosta sotie a lui Cornu.


Dupa ce a spalat rufele familiei in public, sotia miliardarului nici nu vrea sa auda de impacare. Femeia crede ca omul de afaceri e disperat ca trebuie sa-si imparta averea colosala. Oana Cornu va depune o noua cerere de divort. Femeia este hotarata sa nu-i mai acorde miliardarului nicio sansa. Averea omului de afaceri este demna de topul Forbes: 120 de milioane de euro. Nu e de mirare ca procesul se anunta lung si anevoios.






 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.