Fostul iubit al Rebeccăi, intervenție în direct în ”Casa Iubirii”. Care este adevărul despre filmulețul în care apar cei doi? Primele declarații

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 24 sep 2024, 19:49

Andreea Mantea a luat legătura cu fostul iubit al Rebeccăi.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Andreea Mantea a decis să facă lumină în cazul Rebeccăi, motiv pentru care l-a contactat pe fostul iubit al Rebeccăi.

Andreea Mantea a luat legătura cu fostul iubit al Rebeccăi, iar tânărul a făcut lumină în ceea ce privește videoclipul viral cu aceasta, dar și în ceea ce privește relația lor. Iată ce dezvăluiri a făcut!

Citește și: Rebecca, devastată după camera roșie cu Antoni. Concurenta a izbucnit în lacrimi când a vorbit de mama ei: „Mă doare s-o văd așa”

Ce legătură există între Rebecca și tânărul misterios

Întrebat ce relație a avut cu Rebecca și cât a durat, tânărul a mărturisit că el și Rebecca nu au avut o relație propriu-zisă și că această legătură a durat aproximativ nouă luni, dar că totul s-ar fi terminat în urmă cu mult timp.

Fostul iubit al Rebeccăi: Nu am avut o relație propriu-zisă, eu cu Rebecca.

Într-adevăr am avut o legătură de vreo opt, nouă luni. Nici nu știu exact cât au fost. Din momentul în care a apărut o înregistrare pe post, la un moment dat, din acel moment noi nu am mai avut nicio legătură. N-am mai vorbit, n-am mai făcut absolut nimic, nu ne-am văzut, n-am ținut legătura, absolut nimic.

Citește și: Rebecca și Antoni, o ultimă întâlnire în camera roșie: „Vreau să avem o discuție de final! Merită asta din partea mea!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi

Întrebat de Andreea Mantea de ce nu a avut o relație cu Rebecca, tânărul a mărturisit că abia ieșise dintr-o relație de lungă durată și că nu-și dorea să se implice într-o altă relație serioasă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Fostul iubit al Rebeccăi: Nu am avut relație din cauza mea, pentru că eu nu m-am putut concentra, am avut alte target-uri, alte lucruri de făcut. Plus că ieșisem dintr-o relație mai lungă și nici nu voiam. Nu-mi doream o relație în momentul acela.

Fostul iubit al Rebeccăi a declarat că relația lor s-a încheiat de mult timp și că nu s-au mai văzut de foarte multă vreme.

A menționat că au continuat să comunice prin mesaje pentru o perioadă, dar nu au mai vorbit de ceva timp. De asemenea, a subliniat că, de când a apărut acea înregistrare adusă de Roberta, nu au avut niciun fel de contact, fiind blocați reciproc pe toate rețelele sociale.

Fostul iubit al Rebeccăi a dezvăluit când a fost făcut videoclipul viral cu ea

Acesta susține că el și Rebecca s-au întâlnit la o petrecere, alături de mai mulți prieteni, însă totul s-ar fi petrecut înainte ca Roberta să aducă în emisiune înregistrarea.

Acesta susține că totul ar fi fost în spirit de glumă. Întrebat de Andreea Mantea de când este acel videoclip, tânărul a spus:

„Acel filmuleț este cred că cu o săptămână sau două înainte de a apărea acea înregistrare. Știu sigur că este cu ceva timp de înainte de acea înregistrare.”

Citește și: Schimbare de look pentru Ștefania de la Casa Iubirii! Imaginile în care fosta concurentă e greu de recunoscut

Cât despre motivul pentru care a înregistrat-o, tânărul susține că a fost puțin gelos și ar fi dorit să se răzbune, dar că nu el ar fi publicat videoclipul pe TikTok.

Fostul iubit al Rebeccăi: Sincer, am fost puțin gelos pe chestia asta și v-am zis, a fost strict în spirit de glumă, pentru că știam că-i place de el. Weekend-ul ăsta trebuie să merg la o petrecere la care trebuia să meargă și ea, dar nu am mai mers. Recunosc că am sunat-o, dar mă avea la block și am zis să mă răzbun, să zic așa, a fost o prostie. Nu știu de ce am făcut treaba asta.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.