Fostul ministru Decebal Traian Remes, de NERECUNOSCUT dupa un an de inchisoare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Doar 12 luni, atat a stat la inchisoare fostul ministru Decebal Traian Remes, care a devenit faimos in toata lumea dupa ce a primit spaga palinca si caltabosi.

A fost eliberat conditionat, dar e de nerecunoscut. Nici familia nu a venit sa-l întampine la iesirea pe poarta inchisorii! Cum arata fostul ministru al Agriculturii, dupa aproape un an petrecut departe de libertate! E de nerecunoscut!

Imaginile vorbesc de la sine! Tacut si vizibil afectat de lunile petrecute in inchisoare, Decebal Traian Remes a stat mai mult cu privirea in pamant. Are kilograme in plus fata de momentul incarcerarii, iar parul si barba, ambele albe si neingrijite, ii tradeaza varsta.

Aceste imagini au fost surprinse putin dupa orele pranzului, cand Decebal Remes a iesit pe poarta penitenciarului. Acolo, insa, nu l-a asteptat nimeni. Abia la cateva sute de metri departare de mers pe jos, intr-o masina, tinuta parca ferita de ochii presei, se afla sotia fostului demnitar.

##VIDEO102344##

O discutie inregistrata i-ar fi adus condamnarea de 3 ani in dosarul Caltabosul, o conversatie in care i-ar fi aranjat o licitatie lui Gheorghe Ciorba.

Se intampla in 2007, cand fostul ministru a primit, prin Ioan Avram Muresan, 15 mii de euro mita de la omul de afaceri, un autoturism de lux, plus un bonus de 1.500 de lei, in alimente, printre care palinca si celebrii caltabosi.

Acum, fostul ministrul a cerut eliberarea sa pe motiv ca are peste 60 de ani si a ispasit deja o treime din pedeapsa. Iar noul cod penal si munca din spatele gratiilor i-au adus eliberarea conditionata.
Astfel, condamnat anul trecut, de Valetine’s Day, Decebal Traian Remes isi va petrece ziua indragostitilor acasa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: